Жените от тези зодии са най-капризни и игриви. Ето коя

...
Жените от тези зодии са най-капризни и игриви. Ето коя
Коментари Харесай

5 от най-капризните женски зодии

Жените от тези зодии са най-капризни и игриви. Ето коя от дамите съгласно зодиакалния си знак е най-капризната:

Везни

Жените от зодия Везни основават усещане за нежни, спокойни и прелестни дами. Но в действителност те постоянно са капризни, нервни, упорити и без въодушевление. Везните са лицемерен знак, тъй че моментите на равновесие и наслада постоянно се заменят с моменти на прищявки и неодобрение. В същото време жена от зодия Везни въпреки всичко остава очарователна и се пробва да реализира естетика в себе си, макар че това не всеки път се получава.

Рак

Жените под знака на Рака са капризни заради своята прочувствена природа. Настроенията и желанията им могат да се трансформират всяка минута. Жените Рак могат да бъдат доста нервни и ядосани. Освен това те постоянно изискват прекалено много внимание към себе си. Жените Рак са доста уязвими, нежни, нуждаят се от непрекъснато внимание. Те са доста капризни и взискателни.

Лъв

Жените от зодия Лъв са доста капризни и взискателни. Те се нуждаят от непрекъснато внимание, похвали, дарове. Представителката на този зодиакален знак желае да бъде център на вниманието в една връзка. Лъвицата би трябвало да се усеща обичана и обожавана. Тази горда жена изисква своето справедливо внимание и обич.

Дева

Жените Дева са доста капризни и изискващи. Те обръщат внимание на разнообразни дребни неща в живота и чакат същото от другите. Те са склонни към рецензия, несъразмерна придирчивост, от време на време са саркастични и остри с езика. Девите чакат от половинката им да бъде деликатна към техните стремежи и молби. Жените под знака на Девата показват недоволството си безшумно, само че доста нервно.

Скорпион

Жените от зодия Скорпион са доста капризни, непредвидими, свръх прочувствени и властни. Истинските пристрастености кипят вътре в представителите на този зодиакален знак. Връзката с жена Скорпион може да се окаже много сложна, защото тя е доста непредсказуема, капризна и комплицирана по природа. Но в това време няма по-привлекателна и секси жена от Скорпиона.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР