Жените, особено по-младите девойки, често се чувстват несигурни в партньора

...
Жените, особено по-младите девойки, често се чувстват несигурни в партньора
Коментари Харесай

6 признака, че партньорът ви използва

Жените, изключително по-младите девойки, постоянно се усещат несигурни в колегата си. Понякога в действителност най-тъмните ни страхове се оказват истина, само че от време на време нещата са единствено в нашата глава. А всички знаем до какво водят неоснователните съмнения, мнителността и прекомерната ревнивост. Както съществуват неоспорими доказателства, че някой е влюбен във вас (търси ви непрекъснато, зачита мнението ви, слуша, обръща внимание на детайлите), по този начин има и сигурни признаци, че мъжът до вас ви употребява и не държи на връзката ви. Ако ги забележите, не си затваряйте очите и не търсете повода у себе си, а помислете до каква степен този човек си коства, с цел да си губите времето с него.

1. Не ви кара да се чувствате специфична.

Ако демонстрира същото отношение към вас както към всички останали дами към себе си, сигурно не заемате особено място в сърцето му. Ако непрекъснато ви подлага на критика или съпоставя с другите, изцяло права сте да си помислите същото.

2. Постоянно се измъчвате от възприятие на виновност.

Ако индивидът до вас ви кара непрекъснато да се чувствате отговорни и извинява държанието си с вашето, нещо не е наред. Ако имате възприятието, че каквото и да вършиме, като че ли нищо не е задоволително, и това приказва за равнодушие в прочувствен проект. Човекът, който обича, е благополучен от самото наличие на обичаната до себе си.

3. Постоянно ви подценява или ви „ връзва тенекии “.

Ако сътрудникът ви избира доста по-често компанията на сътрудниците или приятелите си пред вашата, едва ли е влюбен. Ако анулира в последния миг ангажиментите ви, в случай че ви кара да чакате с дни да се обади, в случай че рядко предлага самичък да се видите, всичко това е ясно доказателство, че не изпитва същински усеща.

4. Не е податлив на взаимни отстъпки.

От един миг нататък всяка връзка стартира да се основава на редица взаимни отстъпки – изключително в случай че живеете дружно. Виждате ли, че сътрудникът ви непрекъснато желае от вас „ жертви “, само че той самият не е податлив да се откаже от нищо в името на връзката ви, значи не държи на нея. Ключът към пълноценната и хармонична връзка и в салдото.

5. Манипулира ви прочувствено.

Ако сътрудникът познава вашите мощни и слаби страни и ги употребява, с цел да ви манипулира, сигурно не е влюбен във вас. Ако споделите с него нещо съкровено за вас, а по-късно го употребява против вас, също не е добър знак. Съветваме ви да не възлагате огромни очаквания на сходни връзки и да се спасите от тях.

6. Провокира ви да вършиме подиуми или пък се сърди и мълчи с дни.

Не, не сте вие невротичката или истеричката. Много е неприятно някой да ви докарва преднамерено до бяс или да не ви споделя какъв е казусът, а да мълчи. Мъж, който ви обича, в никакъв случай не би ви злепоставил на публично място, нито пък би ви измъчвал дни наред с мълчанието си.

Цветелина Велчева по материали от Bright Side

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР