Жените често се оплакват, че мъжете, с които правят секс,

...
Жените често се оплакват, че мъжете, с които правят секс,
Коментари Харесай

5 трика за по-дълъг секс

Жените постоянно се оплакват, че мъжете, с които вършат секс, свършват доста бързо. Доказано е, че междинната дълготрайност на половия акт е към 10 минути – време, което не всеки път е задоволително, с цел да може двамата да си доставят взаимно наслаждение и най-много дамата да получи оргазъм.
Според някои проучвания, по-голям % от мъжете доближават оргазъм сред 2 и 5 минути от началото на секса, написа tialoto.bg. Има редица фактори, които оказват отрицателно въздействие на представянето ви в леглото. Комплексите, физическото положение, използването на алкохол или опиати, стресът от първия път, могат да намалят либидото ви.
Ако имате относително нова връзка и към момента се напасвате с колегата, е обикновено първоначално да не изпитвате задоволство от секса на 100%. Но когато сте дружно от месеци и мъжът свършва доста бързо, ето няколко съвета, които може да са ви от изгода:
1. Мастурбиране
Предварителната подготовка може да помогне на мъжа, само че и да му изиграе неприятна смешка. Еякулация единствено няколко часа преди секс може да усили възможностите ви за нескончаем полов акт. По този метод мъжът няма да е толкоз под напрежение и може да стигнете до оргазъм дружно.
2. Втори полов акт
Ако мъжът е приключил прекомерно бързо половия акт, не се тормозете. След като си отпочине малко, може да опитва повторно след към 10-15 минути. При доста мъже вторият път е много по-продължителен и трогателен за дамата спрямо първия.
3. Експериментирайте
Няма по какъв начин да го вършиме всякога в една и съща поза и да желаете да получите оргазъм. Експериментирайте. Сменете мястото. Понякога новите неща възбуждат повече и двамата. По този метод ще вършиме по-продължителен секс и ще внесете многообразие във връзката.
4. Притискане основата на пениса
По този метод може да задържите за малко еякулацията. Самото прилепяне стопира кръвооттока към тази част на тялото и удължава продължителността на секса.
5. Използването на лекарства
Ако на мъжа постоянно му се случва да свършва бързо, може да се съветва със експерт, който да му изпише специфични медикаменти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР