женифър Анистън и Брад Пит са една от най-обсъжданите двойки

...
женифър Анистън и Брад Пит са една от най-обсъжданите двойки
Коментари Харесай

Дженифър Анистън и Брад Пит: Истината за края на брака им

женифър Анистън и Брад Пит са една от най-обсъжданите двойки в историята на Холивуд.

В основна причина за това се трансформира непредвидената им разлъка след седем години дружно, пет от които прекарват женени.

По това време главен претекст в медийните тълкования е изказванието, че причина за развода им е Анджелина Джоли.

Естествено, в този сюжет има задоволително драма, която да продава историята пред милиони наблюдаващи, само че истината за връзките при Бранифър, както ги назовават почитателите, крие много повече нюанси.

A post shared by (@jenniferanistonph11) on May 30, 2020 at 4:32am PDT

Не всичко е такова, каквото наподобява – потвърждава го и последната фотография на Дженифър и Брад като двойка, направена от папараци на плаж в Ангила през 2005 година и публикувана ден преди да разгласят края на брака си.

Макар и по това време Брад Пит да е прочувствено привързан с Анджелина след фотосите на "Господин и госпожа Смит ", фрагментът кара таблоидите да считат, че всичко сред съпрузите е наред.

На фотографията двамата са прегърнати и изказванията за любовен триъгълник наподобяват зад тила им.

Според някои издания слуховете за връзка сред Джоли и Пит са измислени за реклама на общия им филм.

"Скандалът " след това се оказва истина – само че колкото и сензационно да е бил представян в медиите, участниците в него в никакъв случай не са го адресирали по трагичен или неприятелски метод.

Тогава в общо изказване Брад и Дженифър споделят следното:

"Бихме желали да обявим, че след седем години дружно взехме решение да се разделим публично. За тези, които наблюдават сходни неща, бихме желали да разбираем, че раздялата ни не е резултат от спекулациите, обявени от таблоидните медии. Това решение е резултат от доста деликатно обсъждане. Радваме се да останем отдадени и грижовни другари с огромна обич и удивление един към различен. Молим авансово за вашата добрина и сензитивност през идващите месеци. "

Ако има нещо, на което 15 години отразяване на тяхната връзка, разлъка и последващото им другарство може да ни научи, е това, че формалният им коментар е по-верен от всичко публикувано по-късно.

И въпреки Дженифър Анистън да е човешко създание и евентуално не е била очарована, че Бранджелина споделя възприятията си пред света, почнали още до момента в който с Пит са били женени, тя постоянно се е придържала към едни и същи думи през годините:

"Желаем си само прелестни неща един на различен. "

Пред Hollywood Reporter актрисата от "Приятели " споделя:

"Никой не е направил нищо неприятно. Нали знаете какво имам поради? Просто от време на време нещата се случват. Ако светът единствено можеше да спре с нелепостите като от сапунена опера. Няма никаква сензация. "

Въпреки това в продължение на години Анджелина Джоли е възприемана като "другата жена ". Когато Брад Пит е сниман в компанията на носителката на "Оскар " и сина й Мадокс, артистът е упрекнат, че е изневерил на половинката си, до момента в който снима "Господин и госпожа Смит ".

Макар Пит да признава, че по това време се е влюбил в Джоли, за невярност не се приказва – най-малко не и физическа.

Както споделя самата Анджелина: "Никога не би ме привлякъл мъж, който би изневерил на брачната половинка си. "

Актрисата приказва от опит, имайки поради детството си.

"Да бъда интимна с женен мъж, в случай, че татко ми изневери на майка ми, е нещо, което не бих дала прошка ", споделя Джоли за списание Marie Claire през 2005 година

Две години по-късно пред Vogue за обстановката с Пит, тя прецизира:

"Дори не се оглеждахме за романтика или обич. Мисля, че последното, което и двамата търсехме, беше връзка. Аз сигурно - не. Бях много удовлетворена да се грижа сама за Мад. И не знаех тъкмо какъв е персоналният живот на Брад. Но беше ясно, че е дружно с най-хубавия си другар, някого, който обича и почита. Така че и двамата, допускам, водехме в действителност пълностоен живот. "

Анджелина обаче признава, че бързо е усетила надълбоко и значимо взаимоотношение с сътрудника си:

"Говорехме много за живота, какво желаеме от него, както и за житейските си възгледи. Осъзнахме, че и двамата желаеме същите неща “, споделя тя.

Но по това време сред двамата към момента нищо не се случва. Фактор е и ситуацията в живота на Брад Пит, за което той споделя пред изданието Parade през 2011 година:

"Целях се да намеря филм за забавен живот, а аз самият не живеех подобен " и добавя: "Мисля че бракът ми имаше общо с това. Опитвах да се преструвам, че той е нещо, което не беше. "

Междувременно Брад и Дженифър стигат до извода, че връзката им е към края си. Скоро по-късно Пит и Джоли стартират публично своите връзки, което води и до неправилни изводи.

"Не беше подло и грубо, както го представяха медиите. Бракът ни просто не проработи. Това е ", признава Дженифър.

Актрисата не се отмята от това изказване и до през днешния ден, когато с Брад са положителни другари. Това не пречи тематиката за първия й брак да бъде безконечен източник на любознание.

"Сигурно е мъчително. Не одобрявам, когато хората повдигат тематиката, само че към момента го вършат ", споделя един път публицист пред Дженифър Анистън.

"Не ме боли…мисля че е история, която те следва, тъй като съставлява забавно заглавие. По-скоро е тематика, движена от медиите ", отвръща тя.

"Продължила си напред... ", споделя още интервюиращият, а Анистън дава отговор с усмивка: "О, всеки от нас го направи. "

"Не заставам някъде, разсъждавайки върху предишното, не се безпокоя или вманиачавам към нещо в бъдещето ", безапелационна е актрисата в друго изявление.

През 2020 година тематиката за Бранифър още веднъж става настояща откакто някогашните съпрузи на два пъти се събират поради обществени събития.

Двамата споделиха благ миг зад кулисите на Наградите на актьорската колегия при започване на годината, а през септември размениха реплики при виртуално четене на маса с благотворителна цел.

Тези две събития накара почитателите на двойката да се размечтаят за нов късмет в връзките им, само че към този момент това си остава заблуда.

По непотвърдена публично информация след раздялата с Джоли през 2016 година носителят на "Оскар " има нова обич – моделът Никол Потуралски, а Дженифър наподобява удовлетворена от стадия, в който се намира с Пит.

"Тя е щастлива Брад още веднъж да бъде в живота ѝ като другар, само че това е всичко ", споделя непосредствен на актрисата пред People.

А останалите можем единствено да вземем образец от Анистън за метода, по който се оправя с непрекъснато съпътстващата я измислена драма.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР