Жени Марчева изненадващо отсъстваше от ефира на предаването си Тази

...
Жени Марчева изненадващо отсъстваше от ефира на предаването си Тази
Коментари Харесай

Сватбени камбанки в bTV! Жени Марчева отиде до олтара

Жени Марчева изненадващо отсъстваше от ефира на предаването си „ Тази събота “ предишния уикенд, като слизането й от екран не бе оповестено авансово от екипа на медията. Изчезването й незабавно породи серия от тайни теории, че е била тихомълком пропъдена от малкия екран. Мястото на водещата зае Гергана Венкова, която водеше „ Тази събота “ и „ Тази неделя “ по заменяне през август, когато титулярните водещи бяха в летен отпуск.

Веднага откакто се завъртяха клюки, че Марчева е била натирена от ефира, тя побърза да ги развенчае изрично: „ Не, не съм умряла! Не, не са ме уволнили от БТВ! Не, не съм подлога, на която и да е политическа партия! Бъдете здрави! Хората възнамеряват живота си оттатък войните, президентските укази за нови избори и инфлацията. Утре ще бъда очевидец на най-голямото свещенодействие – любовта! Успех на екипа на „ Тази събота “ на БТВ в този значим ден, знам, че сте страхотни! “, написа Жени в обществените си мрежи.

 Оказва се, че в действителност тя е била значим посетител на женитба на нейни близки, а поканата била получила още преди месеци. Предварително Марчева уведомила шефовете си, че ще бъде в отпуск, тъй като държала да участва на тържеството, само че то съвпаднало с изборния уикенд и неналичието й в най-натоварените дни в медията в действителност породили подозрения, че е била уволнена, написа „ Ретро ”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР