Женена учителка от американския щат Арканзас се сдоби с условна

...
Женена учителка от американския щат Арканзас се сдоби с условна
Коментари Харесай

Разгонена даскалица прелъсти сексуално четирима ученици

Женена учителка от американския щат Арканзас се снабди с условна присъда поради секс с възпитаници. 26-годишната Джеси Голин е упрекната, че е правила обич с четири възпитаници, като с двама от тях тя е била в една вечер, оповестява New York Post.

Джеси Голин е признала за интимните си връзки с момчетата, едно от които било малолетно. Тя е наказана на 42 месеца затвор условно. Името й е включено в листата на лицата, направили закононарушение от полов темперамент.

И четирите момчета настояват, че Голин почнала да поддържа връзка с тях посредством известия. Един от младите й любовници споделил пред следователите, че учителката му пращала неприлични известия и голи фотоси. Веднъж тя го взела от учебно заведение, закарала го в дома си и там двамата се отдали на интимни милувки.

По думите му, след него при госпожа Голин пристигнал различен възпитаник, с който  тя също преспала. Преподавателката е задържана през септември предходната година. Тя е омъжена и е признала дейностите си пред шефа на учебното заведение, в което преподава. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР