Жената трябва да знае желанията на един мъж, за да

...
Жената трябва да знае желанията на един мъж, за да
Коментари Харесай

Учени разкриха кои са 5-те начина жената да накара мъжа да се чувства специален и да я обича още повече

Жената би трябвало да знае желанията на един мъж, с цел да може да го задържи още по-дълго време с нея. За една жена е значимо да задържи мъжа до себе си, в случай че желае дълга и хубава пълноценна връзка. Но все се питате: кои са нещата, които карат мъжа в действителност да се усеща специфичен за вас? И по какъв начин можете да докажете вашата любов към него? Сега ще видите 5-те най значими метода да накарате един мъж да е изключително специфичен за вас.

1. Във всякаква обстановка и компликация: Бъдете до своя мъж

Мъжът се усеща горделив, когато знае, че може да разчита на своята половинка когато и да е и във всяко едно начинание, без значение от обстановката и близките.  Трябва по-често да вярвате в неговите качества и да му го показвате. Бъдете неговата опора и ентусиазъм, неговата муза. По този метод ще дадете криле на мъжа до вас и той ще се усеща благополучен! Недейте да го пренебрегвате по никакъв мотив. Без вас мъжът се усеща слаб, неговото господство и мощ понижават. Вие би трябвало да сте до него, с цел да може мъжът да развие своята мощ, да се усеща убеден и популярен. С вашата обич и деликатност вие тласкате мъжа към триумфите му в живота и той ще ви обича още повече.

2. Един мъж би трябвало да бъде скъп от вас!

Когато цените своя мъж, той се усеща още по-обичан и благополучен, което е от първостепенно значение за връзката ви. Въпреки, че доста мъже не признават, когато дамата до тях ги поддържа, те вътрешно се кефят на това, тъй като оценката от обичаната е най-важна за тях. Затова е добре постоянно да му поставяте позитивна оценка. Така той ще продължи да бъде до вас и да ви обича от сърце.

3. Мъжете обичат да чуват похвали.

Може да ви звучи необичайно, само че е истина. Един мъж не си го признава постоянно, само че доста обича похвали от ваша страна. Не е толкоз мъчно да кажете добра дума за външния му тип, за следващото му забавно скимване или за нещо друго, било то напълно дребно. Позволете му да узнава това, тъй като му носи наслаждение по тази причина, че ви е намерил. Така ще се радвате на дълга и очарователна обич. Все отново не прекалявайте с комплиментите, тъй като това въпреки всичко си е мъжка работа – оставете го и той да ви поласкае.

4. Независимо къде сте, постоянно би трябвало да изглеждате добре за него.

Мъжът обича естетичното и красивото. Той ще бъде изключително поласкан, когато види, че се стараете да изглеждате добре точно поради него. Мъжът до вас ще бъде благополучен, когато вие се стараете да му привлечете вниманието посредством вашата хубост. Не се отхвърляйте, а изпълвайте сърцето му всеки ден, стараейки се да бъдете красива.

5. Интимността ви с него не трябва да се стопира.

Понякога, олисани в работа и ежедневни грижи, ние забравяме да бъдем интимни. Вместо да прегърнем и целунем обичания, ние започваме да му се оплакваме от всичко. Това е неточност! По-често го целувайте, докосвайте, тъй като с сходни хубави жестове ще извършите вашата връзка мощна и трайна.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР