Жената, която пробва да внесе у нас кило хероин в

...
Жената, която пробва да внесе у нас кило хероин в
Коментари Харесай

Жената с хероин за 90 000 лв. е зависима, помагачът й – нарк...

Жената, която опитва да внесе у нас кило хероин в пакети, залепени с тиксо за тялото й, е наркозависима. Купува и продава опиати. Това стана ясно на днешното съвещание на хасковския областен съд, на което й бе наложена марка „ задържане под стража “. В ареста остава и пловдивчанинът, до който е трябвало да стигне дрогата, реши съдът. Той има предишно наказание, като също така от личните му пояснения излиза наяве, че от известно време осъществя приходи от продажба на наркотични субстанции. Той е упрекнат в подбуждане и съучастие.

Както по- рано съобщихме, дамата бе арестувана на Капитан Андреево, откакто при инспекция се оказа, че носи 3 пакета хероин за 90 000 лева, запелени с тиксо по тялото й.

За да ги остави в ареста, съдът взе поради и тежестта на осъществените действия, както и наведените изказвания за присъединяване на други лица в осъществяваната контрабанда, прецизната организация на плануваното пътешестване като част незаконната активност, също се взеха поради от правосъдния състав.

Определението предстои на обжалване и митинг пред Апелативен съд – Пловдив в 3 - дневен период.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР