Жената до алпиниста Боян Петров отправи емоционално послание до хилядите

...
Жената до алпиниста Боян Петров отправи емоционално послание до хилядите
Коментари Харесай

Радослава Ненова: Винаги съм знаела, че не жена, а планина ще ми го вземе

Жената до алпиниста Боян Петров насочи прочувствено обръщение до хилядите хора, съпричастни със случилото се с българския планинар с неповторими достижения. Радослава Ненова акцентира във Faceboook, че няма да прави трогателна изповед по какъв начин се усеща. „ Аз постоянно съм знаела, че не жена, а планината ще ми го вземе... " Това прочувствено обръщение изпрати до хилядите хора, съпричастни със случилото се с българския планинар с неповторими достижения. Радослава Ненова акцентира във Faceboook, че няма да прави трогателна изповед по какъв начин се усеща.

„ Може би ми се приказва за това какъв беше смисъла. Всичко стартира от това, че моят мъж изчезна, а аз доста желаех да го намеря. Не съм хабила сила да обмислям дали беше прав или не “, показва Радослава Ненова.

„ Мисля, че геройството въобще не беше в спортното достижение. Геройството пристигна от това, че доста хора надскочиха себе си в тази обстановка, бяха положителни и това им харесваше, страни се сдобряваха... и това им харесваше, институции сбъднаха една на пръв взор немислима акция, водачи извършиха неповторим и уникален полет. Заливаха ме с благи писма и обич. Дори злобарите тръпнеха за вест с цел да нахейтят и да им олекне. Това е най-мащабната избавителна акция в историята на алпинизма... “, споделя дамата до Боян Петков.

„ Странно нали, един солов състезател ни накара да бъдем дружно до край и да изкачим нашия си Еверест. А аз просто желаех да открия Боян, тъй като ще ми липсва “, приключва Радослава Ненова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР