Жена заплашвала 11-годишно момче, че ще съобщи в полицията, че

...
Жена заплашвала 11-годишно момче, че ще съобщи в полицията, че
Коментари Харесай

11-годишно момче, изнасилвано от жена: "Осъдиха я на 15 години, но никога няма да забравя как се смееше, докато ме насилваше!"

Жена заплашвала 11-годишно момче, че ще заяви в полицията, че схваща прозорците на съседите и ще го вкарат в пандиза. Майката на три деца Дона Дейвис примамвала 11-годишния възпитаник в жилището си, където го връзвала и се гаврела полово. Момчето се опитвало да се отърве от дамата, то тя постоянно побеждавала. Нейният обичан снимал изнасилванията с камера, след това продавали видеозаписите, написа Дейли Мейл. Жителката на Манчестър отрекла повдигнатите обвинявания, наричайки момчето измамник. Но откакто и то свидетелствало в съда, присъстващите се ужасили. Дона получила 15-годишна присъда.

" Вие не проявихте никакво разкайване и не разбирате каква болежка сте предизвикали на това момче и какви ще бъдат следствията. Вие сте го заплашвали да го пратите в полицията, в случай че каже на някого за протичащото се, " сподели съдията.

Дона правила насилствените дейности над детето от 2012 до 2014 година То споделя, че постоянно, до момента в който го изнасилвала, тя се смеела.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР