Жена отдава съпруга си под наем, за да припечели допълнително

...
Жена отдава съпруга си под наем, за да припечели допълнително
Коментари Харесай

Доходоносен бизнес! Жена отдава съпруга си под наем, за да припечели допълнително 

Жена отдава брачна половинка си чартърен, с цел да припечели в допълнение поради стремглавото повишаване на живота.

Лора Йънг живее в района Бъкингамшир, Англия, със брачна половинка си Джеймс и трите си деца. Идеята ѝ хрумва, до момента в който слуша подкаст за мъж, който си изкарва прехраната, като сглобява мебели от плоскости за други хора.

Така Лора взема решение да отдаде чартърен брачна половинка си, който е експерт по “направи си сам”.

По думите ѝ, той е занаятчия на боядисването, декорирането, слагането на плочки и килими. Така че за какво да не разреши на другите да се възползват от гения му против възнаграждение?

Уебсайтът ѝ “Rent My Handy Husband” ( “Давам чартърен моя умел съпруг”) провокирал огромен отзив. Тя споделя, че е била изумена от това какъв брой доста хора са заинтригувани.

“Имаше и такива, които се заблудиха и помислиха, че давам Джеймс чартърен за нещо напълно друго! Дори и при рецесията и големите разноски за живот, не считам да го върша! ”, споделя с подигравка тя.

“Джеймс е съвършен за неща като сглобяване на плоскости, слагане на батути, създаване на лавици и инсталиране на неща. Понякога е по-бързо и по-лесно някой да свърши работа, която чакаме съпрузите ни да свършат от… цялостен живот”.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР