Жена от Хюстън вече е майка на три здрави тризнаци

...
Жена от Хюстън вече е майка на три здрави тризнаци
Коментари Харесай

Бременна пребори COVID-19 и роди здрави тризнаци

Жена от Хюстън към този момент е майка на три здрави тризнаци след упорита и сполучлива борба с COVID-19. Маги беше бременна на 28 седмици, когато дойде с плануван банкет на 8 май, с цел да може тя и нейните бебета да бъдат следени, оповестиха от женската болница в Тексас на своите страници в обществените мрежи.

Но откакто минала обикновен тест за COVID-19, Маги научила 48 часа по-късно на Деня на майката, че е тествана позитивно за вируса. "Тя се тревожи за здравето на тризнаците, брачна половинка й и 5-годишния им наследник, както и за медицинските сестри и лекарите, които се грижат за нея ", обясниха от болничното заведение.

Съпругът на Маги също бе тестван позитивно за новия ковид и не съумя да я посети в болничното заведение, където тя остана в продължение на седмици.

След пет теста на COVID-19, последните два от които бяха негативни, Маги научи на 4 юни, че пъпната шнур е увита към врата на едно от бебетата и същия ден ще би трябвало да претърпи интервенция със секцио.

Докато се подготвяла да роди тризнаците, Маги получила поддръжка от сестра си, както и от фамилията си.

"Маги си спомня, че тъкмо в 15:59 ч. татко ѝ се обади да се моли с нея. Когато пристигна време за епидуралната анестезия, здравна сестра я прегърна мощно, до момента в който приключи ", споделиха от болничното заведение.

Трите бебета на Маги - Изабела, Натаниел и Адриел, са родени посредством секцио в 32-тата седмица и са "здрави, в сигурност и несъмнено издръжливи “. "Всички бяха изумени от това какъв брой добре се оправи Маги ", обявиха представители на болничното заведение.

Сега на един месец трите бебета стават все по-големи и по-здрави. "Маги показа, че макар че няма по какъв начин да се върнат към момента бебетата у дома, тя е спокойна, тъй като знае, че получават най-хубавите вероятни грижи от профилиран екип, отдаден на тяхното здраве, който ги пази по време на пандемията ", споделиха от болничното заведение.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР