Жена ми е болна на тема чистота. Тя обича всичко

...
Жена ми е болна на тема чистота. Тя обича всичко
Коментари Харесай

Цял живот сте чистили микровълновата си грешно

Жена ми е болна на тематика непорочност. Тя обича всичко у дома да е под конец, само че за това й е нужно доста време и сила. Е, измислих доста елементарен метод, с който да й оказа помощ най-малко с махането на мръсотията от микровълновата.

Преди време от jenata.blitz.bg ви разкрихме, че същинското избавление от комарите се крие единствено в едно растение.

Не бе от дълго време времето, в което от jenata.blitz.bg ви издадохме по какъв начин да се справите с колорадския бръмбар от раз .

Все отново е добре да ви напомним, че преди да излезете от вкъщи си наложително би трябвало да оставите лъжица със захар и вода в двора или на терасата , а от jenata.blitz.bg ви разкрихме каква е смайващата причина .

След като тества предлагането ми и след 3 минути имаше необикновено чист апарат, тя ми сготви вечеря-пиршество. Още не може да се нарадва на тайната ми.

Методът е доста ефикасен и най-важното – безвреден за самия апарат. Необходими са ни неща, които всеки има в кухнята си.

Факт е, че колкото и деликатно да употребявате микровълновата си печка, то по стените й постоянно се появява нечистотия или мазнини от някои храни.

Вижте лесния трик, с който да почистите микровълновата си единствено за 3 минути, на jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР