Жена, която работи като шофьор в столичния градски транспорт, е

...
Жена, която работи като шофьор в столичния градски транспорт, е
Коментари Харесай

МВР остави без книжка за 4 месеца професионална шофьорка след сгрешен тест за наркотици

Жена, която работи като водач в столичния градски превоз , е останала няколко месеца без брошура след подправено позитивен тест за опиати. Антоанета Димитрова се заканва да съди Министерство на вътрешните работи , защото поради грешката, тя на процедура е останала дълго време без работа.

„ На 5 февруари самокатастрофирах. Валеше изобилен сняг и нямаше видимост. Колата ми се подхлъзна. Веднага се обадих на 112. Казаха ми, че ще изпратят пътни служители на реда. Дойдоха, снимаха мястото и ми направиха тест за алкохол и дрога “ , споделя дамата пред „ NOVA “.

Резултатът се посочил позитивен за метамфетамин , след което тя е била задържана, книжката ѝ отнета , а номерата на колата са били свалени. Взета е ѝ кръв и урина за проучване, което няколко месеца по-късно потвърдило, че Антоанета не е употребявала опиати .

От февруари насам тя е била в болнични , заради което през този интервал е получавала към 700 лв. по-малко на месец. Заради всички породени неудобства тя е безапелационна, че ще потърси правата си в съда

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР