Перверзен затворнически служител, бивш войник и треньор по ръгби изпрати

...
Перверзен затворнически служител, бивш войник и треньор по ръгби изпрати
Коментари Харесай

Служител на затвора изпрати гнусни сексуални съобщения на „14-годишно момиче“, което всъщност беше примамка

Перверзен затворнически чиновник, някогашен боец и треньор по ръгби изпрати гнусни полови известия на 14-годишно момиче, казвайки й „ прави каквото ти се каже “.

Андрю Мариот също изиска фотоси на жертвата в учебната й униформа, сподели й, че „ наподобява гореща “ и сподели, че ще резервира хотелска стая за двамата, където можеха да вършат секс, сподели съдът. Но без да знае 44-годишният, момичето в действителност е било стръв, преструвайки се на малолетна тийнейджърка, която се е свързала с полицията, беше казано на Кралския съд в Нотингам.

Стивън Кемп смекчаващо сподели: „ Той е служил на страната си пет години в армията и е работил в пандиза от 14 години и е ясно, че е работлив човек. Той също по този начин отдели времето си свободно за поддръжка на тим по ръгби като треньор в продължение на четири години.

„ Той има подкрепящо семейство и мрежа и всичко това прави още по-шокиращо и необяснимо за какво би трябвало да работи в метода, по който той го направи. Той е бил чиновник в пандиза и сле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР