Жена фалшифицира смъртта си, опитвайки да избегне присъда за шофиране,

...
Жена фалшифицира смъртта си, опитвайки да избегне присъда за шофиране,
Коментари Харесай

Шофьорка фалшифицира смъртта си, за да избегне присъда

Жена фалшифицира гибелта си, пробвайки да избегне присъда за шофиране, само че най-после отново се оказа зад решетките. Случаят е от Лондон.

38-годишната Зоуи Бернар е задържана за нарушавания на пътя през ноември 2020 година Тогава тя се престорила на сестра си Шанис и споделила на служителите на реда, че Зоуи е болна. По-късно даже излъгала за личната си гибел, предава ladbible.com.

Бернар даже подава молба за личен акт за гибел, поддържайки лъжата сред 15 декември 2020 година и 27 януари 2021 година Появявайки се тези дни в съда, тя беше наказана на осем месеца затвор.

Според съдията закононарушението е явно от резултат на мислене и обмисляне.

„ Вие сте си сложили за цел да изкривите хода на правораздаването. Опитахте се да убедите полицията, че сте умрели. За да подсилите тази неистина, вие се опитахте да вземете смъртен акт.”

Това споделя съдията по делото. Явно всичко е разкрито до последната детайлност.

Съдът чу, че преди последната й среща с полицията, Зоуи е била в пандиза през 2019 година за шофиране в нетрезво положение и за шофиране, до момента в който е била без брошура. Също е получила 12-месечна възбрана и шест месеца полицейски час.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР