Жена е нападнала с шило софиянка на кръстовището на Пирогов

...
Жена е нападнала с шило софиянка на кръстовището на Пирогов
Коментари Харесай

Жена нападна с шило друга посред бял ден! И друг път го е правела СНИМКИ

Жена е нападнала с шило софиянка на кръстовището на Пирогов в София вчера по обяд! Столичанката се е обадила на 112, но жената от фотосите е избягала, до момента в който служителите на реда дойдат на мястото. За това описа в обществените мрежи Екатерина Паскова, която помоли, в случай че някой срещне нападателката й, да заяви на 112.

 



Под поста на столичанката заваляха мнения - оказа се, че дамата от фотосите е позната на много хора, които по някакъв метод са си изпатили от нея:

" Тази живее в Гео Милев мисля... влиза в магазина и се заяжда...

" ДА, оня ден беше доста нападателна... "

" По принцип е на етапи, един ден обикаля из квартала и крещи, а различен е спокойна. Не й знам заболяването, но не е хубаво такива хора да са на независимост! "

" Преди два дни я видях на велоалеята на Борис. Вървеше по отделението за колела, всички й подвикваха да мръдне, аз единствено я загледах, разминавайки се с нея в другата посока пешком, при което тя стартира да ме гледа супер налудничаво, обърна се и потегли след мен. Стана ми ясно, че е не е наред и забързах крачка. В някакъв миг се спря и си продължи назад по пътя... Наистина мястото на тези хора не е по улиците, нито пък може да се чака от мен като жител да й оказа помощ посред пътя, след като е явно, че е супер непредсказуема и нападателна. "

" Не съдете! Жената е психологично болна. Никой не е застрахован. Аз също съм я срещала, говореше вулгарности. За страдание още веднъж институциите не си правят работата. "

Това момиче живее в Гео Милев, една вечер атакува жена без причина, като замахваше да я удари и я плюеше, беше извънредно нападателна и се наложи да употребявам несъответствуващи за жена способи, с цел да отърва дамата, върху която агресираше, по-късно експанзията се трансферира върху мен, в това време към този момент бях се обадил на 112 и пристигна патрул, пред служителите на реда се кротна, общо взето е рискова, тъй като изненадващо атакува. Забележите ли я, по надалеч от нея. "

Повечето от хората считат, че на дамата не е оказана съответна помощ и за това са отговорни институциите:

" Тази жена има потребност от помощ, и то своевременна, с цел да не пострада никой. Дано институциите този път да са си на място. "

" Поредното доказателство за неприятната психиатрична помощ в България. "



 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР