Желанието на Яна (Весела Бабинова) и адвокат Касимов (Рушен Видинлиев)

...
Желанието на Яна (Весела Бабинова) и адвокат Касимов (Рушен Видинлиев)
Коментари Харесай

Първа целувка между героите на Руши и Весела в Мен не ме мислете

Желанието на Яна (Весела Бабинова) и юрист Касимов (Рушен Видинлиев) да открият мъжа, поради който Татяна (Диана Борисова) е продала жилището на щерка си Ева (Любомира Башева) става повода двамата да прекарват от ден на ден време дружно.

Поредната им среща приключва със буйна целувка. Дали този съкровен миг ще даде началото на връзка посред им, феновете могат да схванат в новите епизоди на сериала „ Мен не ме мислете “. Междувременно Яна най-сетне застава лице в лице с мнимия ухажор на Татяна. Мирослав Огнянов (Владимир Зомбори) я посреща с цветя в кафенето, в което нормално се среща с „ жертвите си “ и не пести време, с цел да пусне в деяние чара и сполучливите си тактики за ухажване на дами.

Въпреки че Яна е готова за срещата си с измамника, дали пък думите и дейностите му няма да я разколебаят и в последна сметка и тя да се поддаде на обаянието му? Съмненията на Ася (Дария Симеонова) към Мартин още веднъж се надигат. Докато тя прави проекти за тяхна обща отмора, юристът не наподобява изключително разчувствуван.

Една непредвидена обстановка ще предизвика Ася да попита в прав текст Мартин дали е влюбен в Яна. Ася ще се сблъска с още една огромна загадка. Как ще реагира тя, когато разбере, че татко й (Владимир Люцканов) има връзка с нейна някогашна съученичка, гледайте „ Мен не ме мислете “, четвъртък и петък, 20.00 часа, bTV.

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР