Желанието на управляващата коалиция и на тази част от нея,

...
Желанието на управляващата коалиция и на тази част от нея,
Коментари Харесай

Росица Кирова: Последният месец парламентът е агония

Желанието на ръководещата коалиция и на тази част от нея, която остана и се опита да сформира държавно управление, да наложи своя дневен ред на обществото е извънредно порочно и нездравословно. Те не осъзнават, че не съставляват цялото българско общество. Това разяснява заместник-председателят на Народното събрание от ГЕРБ Росица Кирова.

На въпрос дали е имало сделка сред ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и " Възраждане " по отношение на недопускането на законодателната стратегия, препоръчана от Българска социалистическа партия, в дневния ред на Народното събрание, тя сподели: " Смятам, че всеки е дал своя вот, както е решил за добре ".

Кирова уточни, че няма казус в историята на парламентаризма ръководещо болшинство или такова, което желае да сформира държавно управление, да наложи своята законодателна смяна и с решение на Народното събрание такава да бъде утвърдена. " Това беше пиар ход от страна на Корнелия Нинова, с цел да има какво да приказват и след това да сочат неприятните: " Те не се съгласиха ", счита още тя.

По думите ѝ 47-то Народно заседание е завършило активността си. " Ако следите това, което вършим през последния един месец, то е мъка. В едно Народно заседание би трябвало да има ясно болшинство, обединено към хрумвания с ясни цели ", изясни заместник-председателят на Народното събрание.

Според нея казусът на ръководещата коалиция е бил, че са били идейно разнообразни, имали са разнообразни цели, влизайки в ръководството.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР