Жечо Станков очерта приоритетите, с които неотложно ГЕРБ ще се

...
Жечо Станков очерта приоритетите, с които неотложно ГЕРБ ще се
Коментари Харесай

ГЕРБ регистрира листата в Бургас за 48-ото НС, този път заложи на местни хора, познаващи проблемите на региона

Жечо Станков очерта целите, с които наложително ГЕРБ ще се заеме след успеха на 2 октомври

Политическа партия ГЕРБ потегля към безапелационна победа във Втори МИР-Бургас в идните изключителни избори за парламент на 2 октомври. Току-що регионалният водач на партията Иван Алексиев, съпроводен от лидера на листата за Бургас Жечо Станков и идващите в първите четири избираеми позиции – Любен Дилов – наследник, Галя Желязкова и Андрей Рунчев, записаха листата с 28 имена в РИК-Бургас.

„ Както виждате, листата ни е цялостна и няма да Ви давам отговор за какъв брой места ще се борим, желаеме да си върнем държавността в България. Всички имена са на потвърдени хора в разнообразни специалности, заложили сме на локални водачи в разнообразни сектори и специалности, тъй като точно те познават същински проблемите на района.

Изключение прави единствено Любен Дилов – наследник, който обаче ние припознаваме като наш локален човек, тъй като от години на процедура живее тук ”, сподели Иван Алексиев.



Бърз взор върху подредбата по имена и специалности от страна на Флагман.бг демонстрира, че има много хора, които биха могли да съберат и преференциален избор в своите общини и области, в които са известни. На петото стратегическо място да вземем за пример е ръководителят на Общинския съвет в Поморие Адам Адамов, следван на шестото място от финансиста Румен Ангелов, който с присъединяване си в локалния избор през 2019 година стана общински консултант, с помощта на огромен брой преференциални гласове. Въпреки запасите на СДС-Бургас във връзка с Стоил Яков – седми в листата, тъй като имал близки връзки с „ Демократична България ”, нашите изследвания демонстрираха, че той е различим и думата му тежи в избрани кръгове от бизнеса, които също биха подкрепили с гласове.

Впечатление прави и осмият Вежди Орманов – предприемачът, който работи за ГЕРБ и следва тази партия от основаването й в непробиваемата Руенска община. На известния Орманов също ще се разчита да бута напред своите съратници.

Деветият е някогашният заместител регионален шеф от ГЕРБ Владимир Крумов.

Водачът на листата Жечо Станков – най-успешната ни фигура в политиката след Димитър Николов, като заместник-министър на енергетиката и следващ мандат депутат, съобщи кои ще са главните цели, на които ще заложи ГЕРБ след успеха на изборите – битката с лавинорастящата инфлация, за което той е уверен, че знае по какъв начин да се удържа в търпими граници; работа с локалните управляващи, които единствени правят нещо положително за хората във вилнеещия из страната безпорядък, основан от изпълнителната власт през последната година. Станков е сигурен, че знае по какъв начин в дълготраен проект да се удържат рационални цените на електрическата енергия за бита и производството; вложение на действителни старания и подготвеност за обезпечаване на най-хубавите ценови доставки на газ; да се продължи санирането на жилищните здания. На първо място обаче Жечо Станков сподели, че ще се заемат с обезпечаването на отбраната на популацията в пограничните региони, притиснати от невиждана до момента мигрантска лавина, с която предходното държавно управление не съумя да се оправи.



От листата липсва специалистът по европроекти Деница Николова, която бе в челните редици в предходните три парламентарни вота. Този път тя ще се явява от Добричкия изборен регион. „ Деница Николова е най-хубавият ни експерт  в Оперативна програма „ Региони в напредък ”, ние ще разчитаме на нея, тъй като познаваме професионализма й ”, сподели Иван Алексиев.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР