Жана Бергендорф ще се размине с глоба! Глоба грози певицата Жана

...
Жана Бергендорф ще се размине с глоба!
Глоба грози певицата Жана
Коментари Харесай

Жана Бергендорф плаща огромна сума на бившия си заради домашно насилие

Жана Бергендорф ще се размине с санкция!
Глоба грози певицата Жана Бергендорф по дело за домашно принуждение, което някогашния й другар Леандър Франциско Янис – Лео заведе против нея с обвинявания за физически и душевен тормоз посредством електронни известия.
Процесът против Жана започва в края на предходната година, а по делото са планувани две съвещания, на които ищецът по този начин и не се яви.
От Софийския областен съд дадоха ход на едно от съвещанията, на което се яви единствено юристът на певицата.
Делото трябваше да продължи напролет, откакто бе върнато за доразследване а прокуратурата.

След като казусът е преразгледан, от държавното обвиняване внасят нов иск в съда против Бергендорф. С него прокуратурата се отхвърля да търси наказателна отговорност от пламенната певица.
Така тя избавя престой в ареста сред 1 и 3 години, в случай че бъде приета за отговорна.
Сега от прокуратурата упорстват да й бъде наложено
единствено административно наказване.
Глобата, която Жана може да получи е сред 1000 и 5000 лв., безапелационен е законът, написа вестник „ България Днес “.

Припомняме, че Лео беше огромната обич на Жана Бергендорф или най-малко по този начин си мислеше тя много време. Двамата обаче минаха през пъкъла, а свадите им бяха доста по-чести от сантименталните моменти.
В последна сметка Жана осъзна, че с този мъж пропада още повече и през днешния ден към този момент е щастливо обвързана с бижутер от Велико Търново.
Влюбената двойка се среща около общи познати и искрата пламва с цялостна мощ. Певицата обаче е дискретна и не разкрива в обществените мрежи, че е обвързана, написа „ България през днешния ден ”. Единствено няколко оповестени фотоси на двойката, разкриват връзката им. Двамата напълно не се крият, само че и не държат да са в светлините на прожекторите.

Емануил е от Велико Търново, като по специалност е бижутер. В обществените мрежи мъчно могат да се видят негови фотоси, само че пък има обилие от комплицирани златни бижута, които той създава на ръка. Повечето извънредно красиви. Въпреки че двойката не крие връзката си пред другари и родственици, в обществените мрежи и пред обществото са извънредно дискретни. Единствено фотосите от един ваучър са индикатор за връзките сред двамата. Иначе Жана резервира прелестни връзки и с бащата на детето си–датчанина Стефан. „ Той е постоянна опора, безрезервен мъж и мечтаният татко. От дребното, които не ме изоставиха и предадоха ”, споделя още изпълнителката. Тя му желае цялото благополучие на света, като не пропуща да му благодари и за поддръжката, която й оказва.
Инфо: Клюкибг

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР