Жалбата на Руския футболен съюз срещу решението на Спортния арбитражен

...
Жалбата на Руския футболен съюз срещу решението на Спортния арбитражен
Коментари Харесай

Върховният съд на Швейцария отхвърли жалбата на Руския футболен съюз за отстранените от участие клубове и отбори


Жалбата на Руския футболен съюз против решението на Спортния трибунал (КАС) да в профил съветските клубове и тимове от интернационалните шампионати под егидата на ФИФА и УЕФА беше отхвърлена от Върховния съд на Швейцария.

Според разпоредбите на съда, Руската федерация имаше 30 дни да подаде тъжба, само че не съблюдава избраното време, вследствие на което Федералният висш съд на Швейцария не я удовлетвори.

Телевизионният водещ, който в продължение на 46 години беше съществена фигура в предаването " Мач на деня ", беше обичан от генерации последователи, които през днешния ден скърбят за гибелта му.

“Това е недопустимо и неприемливо. Не би трябвало да има място във футбола. Мисля, че би трябвало да бъде причина за изключването на почитателите. Трябва да вземем образец от Висшата лига. Ако някой направи сходно нещо, той няма да бъде допускан повече на спортни събития. Така би трябвало да бъде и в Испания “, счита футболистът на Атлетико Мадрид.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР