„Жалък опит на Кирил Петков и Продължаваме променяте и да

...
„Жалък опит на Кирил Петков и Продължаваме променяте и да
Коментари Харесай

Гроздан Караджов към Кирил Петков: Жалък опит да прехвърли проблема от болната на здравата глава

„ Жалък опит на Кирил Петков и Продължаваме променяте и да трансферират казуса от болната глава на хубавичко “, по този начин назова изказванията на Кирил Петков от тази заран министърът на благоустройството в оставка Гроздан Караджов.
Прочетете още

„ Защо АПИ анулира оповестените публични поръчки? Отговорът е доста елементарен. Не АПИ анулира публични поръчки за настоящ ремонт и поддържане. Бяха анулирани с 6 поредни решения на Комисия за защита на конкуренцията поради обжалване на конкурсната документи. Тези процедури изобщо не са стигнали до подаване на предложения и избор на реализатор “, уточни Караджов.

По думите му са по-интересни претекстовете, с които Комисия за защита на конкуренцията анулира процедурите с решения от края на юни, само че оповестени този понеделник.

„ Условията, които сме показали, са рестриктивни и в употребява само и единствено на страната. Защити ли сме държавния интерес, прекалено и надвишава правата на конкуренцията. Да защитаваш интереса на страната и в това време да търпиш обвинявания, че помагаш на мафиотските, крадливи компании, както ги назовава Кирил Петков. Това е страшна инвенция в историята - хем да ги лимитирам, хем да и търпя “, уточни Караджов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР