Иззеха голямо количество от 43 576 контрабандни парфюми и тоалетни

...
Иззеха голямо количество от 43 576 контрабандни парфюми и тоалетни
Коментари Харесай

Откриха парфюми и стоки за близо половин милион лева на „Лесово“

Иззеха огромно количество от 43 576 контрабандни парфюми и тоалетни води с обозначения на международни марки на  „ Лесово “, оповестиха от Агенция " Митници ".
 Агенция „ Митници “
На 5 април, към 21:16 часа, влекач с полуремарке с румънска регистрация идва на пункта, ръководен от турски жител.  Шофьорът е заявил, че транспортира памучни прежди от Турция за Румъния през България. Митническите чиновници селектират товарния автомобил за инспекция.

В хода на контролните дейности със профилирана рентгенова инсталация е открита подозрителна компактност в товара, която не дава отговор на заявените артикули.
 Агенция „ Митници “
При последвалата физическа инспекция, митническите инспектори откриват, че единствено в задната част на товарното помещение са подредени памучни прежди по метода „ запушалка “, а останалата част от товара съдържа 450 кашона с недекларирани 43 576 броя парфюми и тоалетни води , също и 1180 текстилни шапки с козирка - всички артикули с обозначения на световноизвестни марки.

Общата стойност на контрабандните артикули възлиза на 477 449 лв. . По случая се води следствие, което се организира под надзора на прокуратурата. На турския водач е повдигнато обвиняване и е оставен в ареста.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР