Известният с буйния и неподправен нрав шеф Борис Петров и

...
Известният с буйния и неподправен нрав шеф Борис Петров и
Коментари Харесай

Шеф Петров в епичен сблъсък с веган

Известният с буйния и автентичен манталитет началник Борис Петров и ръководителят на Българския вегански съюз Никола Донев влязоха в задълбочена полемика за и срещу консумирането на животинско месо.

,,По време на празника Курбан Байрам има едни реки от крив, които са разследване от осъществявани жертвоприношения. Според нас е извънредно зверска варварщина и патология да се правят сходни неща в 21-ви век. Това е една ненужна жестокост'', разяснява в ефира на Нова телевизия Донев.

,,Вие притежавате един фанатизъм, посредством който манипулирате хората. А ти за мен си един в действителност комплициран човек. Десет минути приказваш единствено празни приказки, обърна се към него началник Петров. Следващия път желая да се подготвиш със познания, които да включват история, откакто искаш да променяш човешкото хранене'', посъветва го своенравният кулинар.

След това двамата влязоха в спор за опитомяването на животните от индивида и мястото на индивида в природата. По думите на началник Петров ръководителят на Българския вегански съюз няма по какъв начин да знае за опитомяването на животните.

,,Ти няма по какъв начин да знаеш за опитомяването на животните, тъй като нито имаш кученце, нито имаш котенце'', добави още началник Петров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР