Известният руски режисьор Андрей Кончаловски вярва, че мъжете са длъжни

...
Известният руски режисьор Андрей Кончаловски вярва, че мъжете са длъжни
Коментари Харесай

Кончаловски за скандала „Уайнстийн“: Мъжът трябва да прелъстява, а жената да се дърпа

Известният съветски режисьор Андрей Кончаловски има вяра, че мъжете са длъжни да се пробват да прелъстяват дамите, само че те от своя страна би трябвало да се съпротивляват на това. Изказването си той направи във връзка сексскандала към холивудския продуцент Харви Уайнстийн, който редица известни актриси упрекнаха в полово посягане.

ВИЖТЕ В ГАЛЕРИЯТА НИ ХАРВИ УАЙНСТИЙН - ХОЛИВУДСКАТА АКУЛА, КОЯТО НЕ ОЦЕЛЯ

Руският режисьор работи в Холивуд и съгласно него

грандиозният скандал има политическа поддръжка .

Кончаловски знае, че някогашният претендент за президент на Съединени американски щати Хилари Клинтън е била другар с братята Уайнстийн. Харви Уайнстийн е финансирал акцията на Клинтън. „ Мисля, че Доналд Тръмп реши да ѝ нанесе още един удар “, споделя още Кончаловски в изявление за вестник „ Известия “.

Секс звярът от Холивуд - посетител на Обама, плащал на Хилари

Отстраниха холивудския магнат Харви Уайнстийн от личната му компания

„ Що се отнася въобще до половите похищения, мисля че това е откогато свят светува “, споделя режисьорът. „ Мъжете би трябвало да се пробва да прелъстяват дамите, а дамите се длъжни да им се опълчват “, безапелационен е Кончаловски и цитира Лев Толстой, който споделя: „ Момичетата обичат да са мечтани “.

Според Кончаловски подобен сюжет е неосъществим в Русия: „ Всичко това е една елементарна нервност и операция на масите. Разбирате ли, мъжът си е мъж, а дамата – жена.

Слава богу, че живеем в страна, където политическата уместност не е достигнала до парадокса, в който не може да наречеш мъжа мъж, а дамата – жена и би трябвало да ги наричаш „ персона “ .

Носителки на "Оскар " - жертви на продуцента Харви Уайнстийн

Джорджина Чапман - брачната половинка на най-мразения мъж сега

Напоследък пламнаха доста кавги, свързани със полов рекет и тормоз, в чийто епицентър се оказаха хора от шоубизнеса и киноиндустрията. След Харви Уайнстийн обвинявания заваляха и против имена като Кевин Спейси и Дъстин Хофман.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР