Известният политолог и писател Евгений Дайнов ще представи новата си

...
Известният политолог и писател Евгений Дайнов ще представи новата си
Коментари Харесай

Евгений Дайнов представя новата си книга ``Записки по революцията``

Известният политолог и публицист Евгений Дайнов ще показа новата си книга „ Записки по революцията “ (1997-2017) в сряда.

Книгата излиза с логото на издателство „ Ера “ и предлага друг взор върху познати събития, оставили ослепителен отпечатък в новата ни история. Разказ, изпълнен с забавни и малко известни обстоятелства, предадени от първо лице. С типичния си живописен изказ и откровеност, политологът пресъздава един 20-годишен интервал на безкрайни революции.

" В началото на този интервал беше освобождението от последните останки от действителния социализъм и убедеността, че българите най-накрая сме тръгнали по слънчевата страна на улицата, както се пее в именитото парче на Луис Армстронг. Между случките и приключенията, разрастващи се из целия свят, излиза наяве, че в актуалната гражданска война няма нищо ужасно или заплашително. Напротив, революцията – това е най-шареното, любопитно, омайващо и постоянно занимателно нещо, в което човек може да взе участие. По пътеките ѝ, също така, бродят забавни и цветни хора, които е по-добре да познаваш, в сравнение с – не ", написа проф. Дайнов.

Премиерата на книгата ще се организира на 22 ноември (сряда) от 18:30 часа в кафе-книжарница Orange. Творбата ще бъде показана от Константин Павлов-Комитата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР