Известният колумнист Джан Лука , който е много добър познавач

...
Известният колумнист Джан Лука , който е много добър познавач
Коментари Харесай

Зенит оглежда 3 варианта за заместник на Вилфредо Леон?

Известният колумнист Джан Лука, който е доста добър ценител на волейбола, разкри в блога си за La Gazzetta dello Sport , че от международният клубен първенец - съветският гранд Зенит (Казан), към този момент се оглеждат за заместител на кубинската си суперзвезда Вилфредо Леон. Според последните клюки 24-годишният кубинец с полски паспорт ще напусне казанци края на сегашния сезон в посока на водача в италианската Суперлига Сър Сейфти Конад (Перуджа), който подготвил доста сериозен контракт за него.

Ако Леон в действителност напусне Зенит, то цел №1 за казанци ще бъде привличането на френската звезда от италианския гранд Азимут (Модена) Ървин Нгапет. По всичко наподобява, обаче, че това няма по какъв начин да стане факт, откакто националът на " петлите " има настоящ контракт с Модена до 2020 година, а президентът на клуба Катя Педрини ще направи и невъзможното да задържи своя водач.

Така от Зенит ще би трябвало да се насочат към своята цел №2 - сънародникът на Леон Йоандри Леал, който играе за бразилския Сада (Крузейро). Това съгласно всички експерти наподобява най-възможния и най-логичен избор за съветския гранд.

Третото спрягано име за заместител на Вилфредо Леон и то в краен случай е на различен френски национал Тревор Клевено, който сега играе за италианския Уиксо ЛПР (Пиаченца).

Какво ще стане в последна сметка, дали Вилфредо Леон в действителност ще напусне Зенит и кой ще бъде неговият заместител, ще се разбере в най-скоро време.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР