Известният италиански телевизионен водещ и фен на Интер Паоло Банолис

...
Известният италиански телевизионен водещ и фен на Интер Паоло Банолис
Коментари Харесай

В Италия се питат: Паратичи работи за Тотнъм или все още за Ювентус, след сделките между двата клуба

Известният италиански ефирен водещ и почитател на Интер Паоло Банолис изрази някои забавни отзиви по отношение на случилото се на трансферния пазар в Серия А през януари и зададе изненадващия въпрос - за кого в действителност работи спортния шеф на Тотнъм Фабио Паратичи?. Повод за това бе договорката, която той подписа с някогашния си отбор Ювентус за Деян Кулушевски, завършена като наем до лятото на 2023-а на обща стойност от 10 милиона за двата сезона и включена алтернатива за неговото закупуване за още 35 милиона, и Родриго Бентанкур, който мина при лондончани против 19 милиона евро и още 6 под формата на бонуси. Паратичи бе на директорска позиция в “старата госпожа ” от лятото на 2010-а до май 2021-а, а от юни се реалокира на работа в Тотнъм.
 Ювентус и Тотнъм оповестиха двете покупко-продажби между тях Ювентус и Тотнъм оповестиха двете покупко-продажби между тях
“ работи като Юве, те взеха това, от което се нуждаеха - стабилен централен нападател и халф в лицето на, който ще даде опция на да не се концентрира само върху отбранителните си функционалности. И въпреки всичко аз съм любопитен по какъв начин те съумяха да продадат и за 70 милиона? По необикновено стичане на събитията сумата, която заплатиха за (за сърбинът по разнообразни информации бяха платени към 75 млн.). С цялото ми почитание, само че тези играчи не костват толкоз и се запитвам - Паратичи работи за или към момента работи за Ювентус, с цел да им дава такова преимущество? Прочетох мнения на почитатели на Тотнъм и те не са изключително щастливи с тези прехвърляния ”, съобщи Банолис.
 Конте е една от аргументите да дойда в Тотнъм, призна Кулушевски Конте е една от аргументите да дойда в Тотнъм, призна Кулушевски
Той разяснява и развиването на сезона в своя обичан Интер, откакто през лятото Антонио Конте, който сега е отпред точно на " шпорите ", напусна и бе сменен при “нерадзурите ” от Симоне Индзаги.

“Те имат друг метод. Конте бе концентриран главно върху контраатакуващ жанр, само че върна в отбора позагубения нрав на спечелили. Индзаги има друг метод, неговият отбор е много по-атакуващо надъхан и е доста по-привлекателен за феновете. Освен това считам, че играчите в този момент са много по-щастливи от преди година ”, приключи своя разбор телевизионният водещ.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР