Известният бизнесмен и журналист Васил Василев поиска оставката на провалената

...
Известният бизнесмен и журналист Васил Василев поиска оставката на провалената
Коментари Харесай

Васил Василев поиска оставката на кмета на София Йорданка Фандъкова

Известният предприемач и публицист Васил Василев изиска оставката на провалената кметица на София от бандата ГЕРБ Йорданка Фандъкова.
Василев изброи безспорните издънки на самоковската даскалица, които трансфораха София в корупционно сметище, от което се хранят гербопитеците. С пост в обществената мрежа Васил Василев настоя за незабавни предварителни избори, на които да изритаме Йорданка Фандъкова и изберем градоначалник, който да стартира да се оправя с действителните проблеми на най-големия град в България, завещани от крадливото ръководство на сикаджийската тайфа, вижте:

ПРЕДСРОЧНИ КМЕТСКИ ИЗБОРИ В СОФИЯ!
София е потънала в мърсотия. Дави се! Нечистотиите струят от всякъде, завират се в очите ви на всяка крачка, връхлитат при всеки ентусиазъм напразно.
Хартии, найлони и полуизгнили листа кръжат край всеки минувач. Развихрят се, падат и се натрупат на купчини, кое където откри за добре.
От препълнените, непочистени кошчета или контейнери за отпадък изпадат смачкани шишенца, чашки за кафе и салфетки, които при първия ентусиазъм напразно се разнасят по всички направления на света.
Шахтите на канализацията са засипани с нечистотии, с цел да се визиите по какъв начин се провокират наводненията.
Въздухът е мъгляв от прахоляка. Коли и камиони завихрят към себе си купища прахуляк. И вместо да отиде в каналите и кофите за отпадък, той се настанява комфортно в дробовете ни.
Вижте каква помийна яма са коритата на Перловската и на Владайската река. Можете ли да намерите един, най-малко един тротоар в София, който да няма разрушени, разкривени или клатещи се плочки?
Няма по-мръсна столица в Европа. Никога градът не е бил толкоз зарязан и публичните места – по този начин неподдържани. Център, околности, нови, остарели квартали – всичко е занемарено и потънало в мърсотия.
Не можем да поносим повече тази гнусна конюнктура. Управата на града би трябвало да се махне и да дойдат нови хора, които да имат грижа за столицата. Трябват предварителни общински избори.
Г-жо Фандъкова, подайте си оставката!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР