Известният анализатор Питър Уиндзър е на мнение, че Шарл Леклер

...
Известният анализатор Питър Уиндзър е на мнение, че Шарл Леклер
Коментари Харесай

Леклер няма да отиде в Ред Бул докато Макс е там

Известният анализатор Питър Уиндзър е на мнение, че Шарл Леклер е задоволително мощен водач, че да се бори за международната купа в случай че разполага с добър автомобил. Уиндзър обаче е на мнение, че в този момент водачът на Скудерията не се показва в най-хубавата си светлина.

“Ако Леклер караше за Ред Бул, то тази година той щеше да печели надпревари - изясни Уиндзър. - Но няма да му е по никакъв начин елементарно против Макс, само че пък ще е доста покрай неговото равнище. Мисля, че в случай че Шарл беше в Ред Бул, то той щеше да се бори за международната купа. ”

Но Уиндзър е на мнение, че възможностите Леклер да стане съотборник на Верстапен са нулеви.
 Джордан: Верстапен ще стане най-великият в историята Джордан: Верстапен ще стане най-великият в историята
“Не мисля, че това ще се случи, няма да стане - добави Уиндзър. - Моето мнение е, че в Ред Бул няма да желаят да сложат Леклер в другата кола на отбора до момента в който Макс към момента кара за тях. ”
 Леклер няма да трансформира стила си на пилотиране Леклер няма да трансформира стила си на пилотиране
71-годишният анализатор е на мнение, че за Леклер ще е най-добре да остане в Маранело.
 Хорнър: Къде останаха Ферари и Мерцедес? Хорнър: Къде останаха Ферари и Мерцедес?
“Може би в този момент ще е най-добре Леклер да остане във Ферари, да работи с Фредерик Васьор. Защото в случай че отиде в Астън Мартин, там ще е неразбория, а в Мерцедес ще може да отиде на мястото на Люис Хамилтън. В Мерцедес ще би трябвало да се оправи с Джордж Ръсел, което ще е много по-трудно от това да победи Карлос Сайнц. Затова да остане във Ферари и да се пробва да усъвършенства представянето си. ”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР