Известните личности рядко говорят за подобренията, които имат, като същевременно

...
Известните личности рядко говорят за подобренията, които имат, като същевременно
Коментари Харесай

Успокойте се, и Анджелина Джоли си е правила пластични операции

Известните персони рядко приказват за подобренията, които имат, като в същото време ни предизвикват да се харесваме такива, каквито сме. Нямаме нищо срещу пластичната хирургия, несъмнено, само че когато известна актриса издига в фетиш естествената хубост, а в предишното си има три ринпластики, някак оставаме със смесени усеща.

Целта на днешната публикация никога не е да се нахвърляме против известни дами, които имат корекции. Напротив – ние считаме, че всеки има свободата да прави каквото си пожелае с външния си тип, стига да не вреди на другите. Проблемът идва, когато те отхвърлят ограниченията, които са взели, с цел да се преборят с възрастта или несъвършенствата по рождение, и това се отразява върху метода, по който всички останали дами стартират да възприемат самите себе си.

Тук е значимо да поясним, че корекциите не всеки път са набиващи се на очи. Напротив, в множеството случаи те са едвам доловими и се случват гладко една след друга, до момента в който минат няколко години и си дадем сметка, че този човек в един миг въобще не наподобява на себе си.

Добър образец за такава уравновесена смяна е Меган Фокс, която се случва единствено в границите на две години.

Разбира се, дано да забравяме и брилянтната ринопластика на Блейк Лайвли:

Днес обаче сме решили да проследим не техния житейски и хирургичен път, а този на друга холивудска актриса – Анджелина Джоли. Съвсем откровено бихме я оповестили за най-красивата жена на света. Тя е самото съвършенство, успех положителните гени, вълшебно обединение на естествена хубост, разсъдък и положително сърце.

И въпреки всичко, по какъв начин бихте приели догатките на значително експерти, че актрисата в действителност има много работа по себе си*?

В нашата изложба наблюдаваме и проучваме нейни фотоси през годините:
 Специалистите допускат: ето какви пластични корекции има Анджелина Джоли  Специалистите допускат: ето какви пластични корекции има Анджелина Джоли  Специалистите допускат: ето какви пластични корекции има Анджелина Джоли  Специалистите допускат: ето какви пластични корекции има Анджелина Джоли
Отново бихме искалид а поясним, че козметичната хирургия не е мръсна дума. Просто всички заслужавам истината.

* Голяма част от информацията сме взаимствали от материал на Лори Хил, която основава наличие за, обвързвано с пластичната хирургия и стандартите за хубост. Целта на канала ѝ е да разкрие истината за разкрасителните процедури, както и да покаже, че хубостта на първо място е постижима. Във видеата си преглежда разнообразни фотоси на известни персони през годините и прави хипотези какви промени са правили с лицето и тялото си.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР