Известната турска актриса Мерием Узерли, станала световноизвестна с ролята си

...
Известната турска актриса Мерием Узерли, станала световноизвестна с ролята си
Коментари Харесай

Жега! Ал Пачино поиска Хюрем Султан и тя: Съгласих се!

Известната турска актриса Мерием Узерли, станала световноизвестна с ролята си на Хюрем Султан в историческата сага “Великолепният век”, си е насрочила среща с Ал Пачино в Холивуд по негова покана, осведоми турското осведомителното издание Geje, представено от Труд бг.

Според публикуваното известие, холивудският доайен е поканил Мерием да се срещнат в Америка, с цел да обсъдят негов план, който съгласно Узерли ще е огромна изненада за всички. Лентата ще бъде снимана от самият Ал Пачино.

“Съгласих се да се срещнем, само че помолих Ал Пачино да изчака до януари. През декември, в случай че това е волята на Всевишния, ще родя втората си щерка и по-късно съм подготвена да отлетя за Съединени американски щати, с цел да обсъдя обещаващия план на Ал Пачино”, споделя Мерием.

Красивата турска актриса съумя да провокира интереса на няколко американски режисьори и продуценти, само че към този момент откликва единствено на предлагането на Ал Пачино.

Оказва се, че Мерием комуникира с него от предходната година и от този момент при всяко пътешестване до Лос Анджелис, тя се среща с холивудската звезда. Факт е, че в този момент Мерием Узерли е бременна, по тази причина възнамерява да посети Съединените щати месец след раждането.

Турската актриса се сближи с Ал Пачино предходната година, когато двамата се срещнаха на вечеря в един от първокласните заведения за хранене в Лос Анджелис и тогава Мерием показа в профила си в Instagram фотоси. Абонатите на звездата реагираха бурно на новината, оставяйки огромен брой мнения и лайкове.



На срещата сред актьорите участва и иранският продуцент Бари Навиди и още тогава турски публицисти допуснаха, че по време на вечерята е обсъждан взаимен план, включващ двете звезди. Сега обществеността в южната ни съседка е разчувствана: ще напусне ли актрисата Турция и дали към този момент няма да я гледат в нови техни сериали?

Междувременно стана ясно, че турският игрален филм " Кошерът”, в който Мерием Узерли играе основната роля, е взел 6 награди в Съединени американски щати на Международен кино фестивал, който се организира всяка година в Ню Йорк, в артистичния квартал Челси. На тазгодишното му издание същински възторг провокира “Кошерът” на режисьорката Ейлем Кафтан.

Лентата получи шест награди в категориите за най-хубав филм, сюжет, актриса, режисьор, операторска работа и поддържащ артист. Това заяви самата актриса с видео в обществените мрежи. Тя благодари на журито и сподели, че е доста горда с тази толкоз висока и авторитетна оценка.

Актрисата, придобила международна популярност, съумя да покори и Хърватия с нова фотосесия за едно от тамошните фешън списания, писаха турските медии. За фотосите Мерием си е направила къдрици, които й придават шеговит тип. Мнозина от феновете на звездата й предложиха да остане в този тип и трансформира къдравата си коса в своя визитна картичка.

“Обичам да опитвам и експериментирането с косата не е изключение. Не желая да се придържам към нито един жанр. Днес се усещам по този начин, само че на следващия ден може да имам друго въодушевление и изцяло да се променя”, споделя звездата.

Бременната актриса продължава да споделя с клиентите свои фотоси, като неотдавна се появи по много необикновен метод, без капка грим върху очите си. В същото време устните на звездата бяха подчертани с блестящо червило.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР