Известната малтийска блогърка Дафне Каруана Галиция, обвинила правителството на страната

...
Известната малтийска блогърка Дафне Каруана Галиция, обвинила правителството на страната
Коментари Харесай

Популярна малтийска блогърка беше убита от бомба в автомобила ѝ

Известната малтийска блогърка Дафне Каруана Галиция, обвинила държавното управление на страната си в корупция , почина при атентат с кола бомба, съобщи Агенция Франс Прес, като се базира на източници от полицията и политическите среди.

Взривното устройство е било заложено в автомобила ѝ .

Премиерът на страната Джоузеф Мускат направи телевизионно изказване, в което дефинира убийството като „ варварско посягане против свободата на медиите “ и даде обещание, че виновниците ще бъдат осъдени, заяви Ройтерс.

„ Страната ни заслужава правдивост “, акцентира Мускат и прикани за национално единение.

По-рано тази година известната блогърка съобщи, че компания, споменаваща се в Панамските досиета с името „ Егрант “, е благосъстоятелност на Мишел Мускат, брачната половинка на премиера, напомня ДПА. Според Галиция брачната половинка на Мускат е получила пари от дъщерята на азербайджанския президент посредством компания, основана от „ Мосак Фонсека “ – правната адвокатска фирма, озовала се в центъра на абсурда с Панамските досиета.

Както Мускат, по този начин и брачната половинка му отхвърлиха обвиняванията и министър председателят свика предварителни избори, на които беше избран отново. -->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР