Известната журналистка Юлиана Методиева написа разтърсващ пост във Фейсбук за

...
Известната журналистка Юлиана Методиева написа разтърсващ пост във Фейсбук за
Коментари Харесай

Топ журналистка с разтърсващи думи за Арнаудова

Известната журналистка Юлиана Методиева написа разтърсващ пост във Facebook за пиарката на премиера Бойко Борисов - Севдалина Арнаудова, която от два дни е атакувана с куп компромати от обвинения в 18 тежки закононарушения Васил Божков и доближените му медии.

Ето какво написа Юлиана Методиева във фейсбук:

 " Никак не е инцидентно, че познавам Севдалина Арнаудова. Тя е другарка от години на журналистка, която доста почитам и с която много хора с изключение на мен са работили по проблемите на малцинствата. Историята на фамилията на Арнаудова по избран метод е история на същата тази другарка, и освен на нея. Всички те съпреживяват грижите и паниките към тежко болната й майка. Да, Севдалина гледа майка си в " първокласния апартамент ", а не я изоставя в старешки дом! Като се поогледам в близост, малко вършат това. По една или друга причина, не безусловно безнравствена. Не се сдържах да преглътна „ апартаментгейт-а “ на начинаещата " Свободна Европа ". Веднага споделих, че това не е публицистика за хората, а публицистика за политическа приложимост и цел. Не съм подозирала обаче, че гейтовете с " високите " цени на жилищата ще се окажат толкоз евентуални за лайкове, визити, шерване в обществените мрежи и подсилване на партийните кръгове.

Таргетът на " проверяващите " е до досада изчислен.Той се изчерпва с всеобщия човек от ляво и от дясно, несъмнено. В българското пространство e супер елементарно да провокираш ненавист към богатия (дали е богата Севдалина Арнаудова ще оставя на съвестта на който се интересува). Е, евтинията на посланията против имащите къщи малко над 300 кв.м. и купени за малко над 300 хиляди, може да се оневини с тежкото завещание от комунизма. Така бяха учени чавдарчетата и пионерчетата, да ненавиждат ония дебелите, с кожусите и с пура в уста (по Христо Смирненски). Няма по какъв начин пишещите " смели " следствия да не знаят,че банките отпускат заем откакто си назначат оценителна комисия, а не тъй като си братовчед или пиар на някого си. Всеки знае, че таман тази оценителна комисия дефинира пазарната цена. От друга страна, банката има интерес да отпуска високи заеми, тъй като това е облагата й. Все едно дали става дума за Булбанк, Първа капиталова или печално осрамената КТБ. В случая на Севдалина Арнаудова е ДСК. Е, и? Те с мъжа й са младо семейство, имат за продажба наследствени жилища и така нататък Какъв е проклетият компромат в този случай? Сигурна съм, че гейтовете ще процъфтяват като сполучлив род. Няма потребност от спомагателен труд на журналиста: задоволително е да бръкне в регистрите, да сложи в верен подтекст цифрите и чиста работа! Днес оня непрокопсаник от Дубай им подмята примамка и те я захапват. Утре - друго.

Днес е Севдалина Арнаудова поради служебното й състояние, вкусна задачка. После ще пристигна нова и така нататък Сломяването на известност на един човек е горделивост за колегията. Някога публицистиката се занимаваше с по-значими неща, само че през днешния ден е анти-герберско време, което упоменатият долен човек от Дубай добре направлява и остойностява. Трима-четирима професори, които обслужват интелектуално кръга на „ проверяващите “ дават рамо след всяка тяхна дивотия. Щом е против Борисов, става. Тикат същата тази публицистика да радва читателите си с внушения от преди 10 ноември. И прочее, хайде да се разберем - никой ли не желае да бъде богат? Ами да си живеем в това време когато имахме нулеви шансове да получаваме повече от мизерните си заплати! "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР