Известната и обичана турска актриса и активистка Бергюзар Корел, се

...
Известната и обичана турска актриса и активистка Бергюзар Корел, се
Коментари Харесай

Звезда от турските сериали бременна с трето дете СНИМКИ

Известната и обичана турска актриса и активистка Бергюзар Корел, се готви да стане майка за трети път. Тя раздруса обществените мрежи с нова серия буйни фотоси с виолетов бански костюм с който театралничи пред околните си приятелки Хатидже Чендил и Есра Ерол предния ден.



Двойката Бергюзар Корел и известният артист Халит Ергенч, чиято обич от сериала " 1001 нощ " стана същинска, се ожениха през 2009 година. Двойката се снабди с първото си дете Али през 2010 година, а втория им наследник Хан пристигна на бял свят през март предходната година. Този път Корел, която чака момиченце и изпитва вълнението да бъде родител, не пропусна да показа нови фотоси за своите почитатели.



Красивата актриса, продължава почивката си в желания от турския хайлайф, курорт Бодрум.

Корел, която се готви да стане майка за трети път, брои дните до раждането.

Тя притегли вниманието с лилавите си нищожни бански и формите си. Младата актриса получи над 400 хиляди лайквания за малко време.

Бергюзар Корел, съобщи наскоро в едно изявление " Бог знае, какъв брой доста желаех следнащото ми дете да е момиче. Нашето семейство, нашите най-близки другари, нашите скъпи другари... Всички... Всички знаят, че желаех най-малко едно от рожбите ми да е момиче. "



Корел съобщи, че ще кръстят щерка си Лейла: „ Обичам името Лейла, откогато се помня. "

Снимките на нов сериал, в който трябваше да взе участие актрисата Корел, беше анулиран поради ковид. А в това време тя получава новината, че ще става още веднъж майка: " Научих, че съм бременна до момента в който бях на обикновен обзор при доктор. Бяхме дружно с Халит и бяхме шокирани. “ По това време случаите на ковид се усилиха доста.

Нашият продуцент и режисьор бяха доста неуверени и споделиха: " Ще осигурим всевъзможен тип комфорт, само че въпреки всичко остава риска подбуден от пандемията. По това време броят на случаите в Турция доближи 50 хиляди. Трябваше да си вземем отмора. Коремът ми стартира да пораства доста бързо. Не беше допустимо физически да вземам участие в плана. Аз предложих на екипа да продължат с друга актриса, само че те решили също да отсрочат плана. "

Снимки: Анадолска организация

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР