Известната актриса Мартина Вачкова призна защо не вдига сватба с

...
Известната актриса Мартина Вачкова призна защо не вдига сватба с
Коментари Харесай

Марта Вачкова призна защо не се жени за Владо Пенев

Известната актриса Мартина Вачкова призна за какво не подвига женитба с сътрудника си Владо Пенев, макар че двамата са неразделни от години.

" Два пъти бях младоженка в функции. Ако някой ми предложи още един път сходен облик, няма да откажа. Но в живота –не ", съобщи за всеобща изненада екранната основна сестра от " Откраднат живот " Марта Жекова в скорошно изявление пред Нова телевизия.

Иначе, даже и без да минават под венчилото, Марта Вачкова и Владо Пенев са неразделни. Пътешестват дружно все по този начин, въпреки и не в чужбина поради пандемичните рестрикции, само че намират това за чудесна опция да попътуват из родната си България.

" Аз я уредих в сериала. Трябваше да играя професор Генадиев – шефът на болничното заведение, към който постоянно кръжи мощно влюбена старшата сестра Марта Жекова. Но по това време довършвах последните епизоди в " Под прикритие " и нямаше по какъв начин да съчетавам фотосите. Но с цел да ми се чува името, двама от докторите бяха наречени Владов и Пенев ", издаде пък прелюбопитния факт екранният проф. Цонев./show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР