Известна американска журналистка, която обвинява Доналд Тръмп, че я е

...
Известна американска журналистка, която обвинява Доналд Тръмп, че я е
Коментари Харесай

Журналистка, обвиняваща президента Тръмп в изнасилване, иска негова ДНК проба

Известна американска журналистка, която упреква Доналд Тръмп, че я е изнасилил, изиска през вчерашния ден президентът да даде своя ДНК проба, с цел да се откри дали е същата като следите, открити по нейна рокля, заяви Франс прес.

Елизабет Джийн Каръл, която списва в сп. " Ел " рубриката " Попитайте Е. Джийн " ( " Ask E. Jean " ) и дава отговор на читателски писма, твърди, че е била облечена с тази черна рокля в деня на хипотетичното обезчестяване, станало през 1995 или 1996 година

Бъдещият президент на Съединени американски щати се затворил с нея в пробната на огромния нюйоркски магазин " Бергдорф-Гудман ", преди принудително да я целуне и по-късно да я изнасили.

След като 76-годишната в този момент жена разгласява тези свои изказвания през юни 2019 година в сп. " Ню Йорк ", милиардерът републиканец съобщи, че " в никакъв случай не се е срещал с това лице през живота си ".

Една от фотосите, илюстриращи материала в списанието, обаче демонстрира Тръмп да се майтапи с Е. Каръл и брачна половинка ѝ.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР