Известен факт е, че турболентните часове в ЦСКА продължават след

...
Известен факт е, че турболентните часове в ЦСКА продължават след
Коментари Харесай

След среща на фенове с Гриша Ганчев: Какво е бъдещето на ЦСКА?

Известен факт е, че турболентните часове в ЦСКА не престават след анонса по-рано през седмицата на Гриша Ганчев, че се отдръпва от финансирането на клуба, дружно с един от другите притежатели Юлиян Инджов.
По-рано в четвъртък, президентът на ЦСКА е провел среща с последователи на клуба в своите офиси в столичния квартал Дианабад.
 Марков: Ганчев си потегля от ЦСКА и подарява акциите, на който желае да ги купи Марков: Ганчев си потегля от ЦСКА и подарява акциите, на който желае да ги купи
Изпълнителният шеф на ЦСКА Пламен Марков даде публична конференция, на която даде отговори на най-важните въпроси, свързани с...
Босът на „ алените ” е водил диалози с предприемачи от цесекарските среди, като хората, които са били на срещата са с по-сериозен финансов статут, показва медията.
Още информация.
След нея само публицистите пробвали да зададат въпроси към финансовия шеф на " алените " - Трифон Попов.
През деня се появи информация, че към момента настоящият притежател на ЦСКА Гриша Ганчев не просто ще се откаже от мажоритарния си дял при " алените ", само че няма никакво желание да се занимава с футбол занапред нататък.
 Спортният арбитраж в Лозана: ЦСКА-София е приемник на ЦСКА Спортният арбитраж в Лозана: ЦСКА-София е приемник на ЦСКА
Спортният трибунал ще признае ЦСКА-София за приемник на банкрутиралия ЦСКА. Това оповестява Gong.bg, базирайки се на източници о...
Бизнесменът, който след години опити се озова на " Българска войска " през 2016 година, разгласи, че се разделя с акциите на ЦСКА против скромна сума и надали ще се отметне от думите си. Клубът е финансово гарантиран до края 2021 година, съгласно думи на Пламен Марков, само че какво ще последва по-късно към този момент не се знае.
Също по този начин не се знае какво ще се случи и с акциите на клуба. Те би трябвало първо да бъдат, само че именитият футболист не е изказал никакво мнение за протичащото се на " Българска войска " в последните дни. Той не беше и част от към Гриша Ганчев, с който величията в алената история се пробваха да го разубедят от решението да напусне " Армията ".
Още информация по тематиката
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР