Извършителите на телефонни измами продължават активно да звънят на стационарни

...
Извършителите на телефонни измами продължават активно да звънят на стационарни
Коментари Харесай

Ало измамници звънят активно на стационарни телефони във Варна и областта

Извършителите на телефонни измами не престават интензивно да звънят на стационарни телефони във Варна и селата в региона, като от началото на годината са регистрирани 4 такива закононарушения, а от чиновниците на ОДМВР - Варна са предотвратени 17 опита за този тип заблуди.

Преките причинители на този жанр закононарушения не обитават на територията на страната.

Преди два дни, вследствие на неотложно извършени оперативно - издирвателни дейности от чиновници на бранш „ Престъпления срещу собствеността “ в отдел “Криминална полиция “ при ОДМВР - Варна, със съдействието на сътрудниците им от бранш „ Измами “ при ГДНП и ОДМВР - Русе, на Централната гара в гр. Русе, са арестувани мъж и жена, за които има събрани данни, че са съпричастни към осъществени 5 телефонни измами, във Варненска област.

В двамата – тя на 45 години и съучастника ѝ на 59-годишна възраст, е открита забележителна сума пари, които са от последните осъществени „ ало измами “.

Задържаните са конвоирани до гр.Варна за осъществяване на спомагателни оперативно-издирвателни мероприятия и процесуално-следствени дейности по документиране на незаконната им активност.

ОДМВР - Варна,съвместно със бранш „ Измами “ при ГДНП не престават работата по документиране и доказване на цялостната незаконна активност.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР