Извънредно! Самолет се разби в Оризари, двама загинаха Оризари на

...
Извънредно! Самолет се разби в Оризари, двама загинаха Оризари на
Коментари Харесай

Две версии за самолетната катастрофа край Оризари

Извънредно! Самолет се разруши в Оризари, двама починаха Оризари на косъм от по-голяма покруса! Ето къде е паднал самолетът Вижте историите на двамата починали край Оризари ВИДЕО Кметът на Оризари: Трагедията можеше да е по-страшна

По две водещи версии работят проверяващите тежкия авиоинцидент, който стана край стадиона в село Оризари в събота. Около 10,20 ч. там се разруши дребен аероплан, а двамата мъже в него починаха. Най-вероятните аргументи за нещастието са или техническа нередовност на машината, или пилотска неточност, научи " Марица ".

Секунди преди нещастието двуместният лек аероплан прелетял над цялостния селски стадион като атракция по случай откриването на съревнование за дронове. " Самолетът се снижи над стадиона и при опита да набере височина внезапно крилото му се отчупи и падна върху тревата на терена ", описаха потресени очевидци на нещастието.

" Вероятно се е отворил люкът на кабината, при което водачът е дръпнал по-рязко, съгласно мен може да е било неточност. Аз персонално видях по какъв начин се откачи крилото, падна, в идващия миг самолетът загуби височина, обърна се и падна зад дърветата ", сподели пред репортера ни Пенка Гарабетова от уредниците на надпреварата.

" Ако този аероплан се беше забил в някоя от къщите или на стадиона, можеше да стане още по-голяма покруса ", разгласи кметът на Оризари Йордан Тотев, като уточни, че домовете на жителите на селото са били в непосредствена непосредственост до мястото на случая. По думите му повода за случая би трябвало да кажат експертите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР