Извънредните парламентарни избори и изборите за европейски парламент ще бъдат

...
Извънредните парламентарни избори и изборите за европейски парламент ще бъдат
Коментари Харесай

Румен Радев: Изборите ще бъдат 2 в 1 на 9 юни

Извънредните парламентарни избори и изборите за европейски парламент ще бъдат " 2 в 1 " на 9 юни, заяви президентът Румен Радев.
" Във вторник сутринта ще издам три указа – за служебното държавно управление, за европейски избори и за парламентарни избори на 9 юни – " 2 в 1 ", изясни президентът.
„ Няма да бавя политическия развой ", сподели Румен Радев.  
В началото на консултациите с парламентарно показаните партии той съобщи: „ Провеждаме днешните съвещания в осъществяване на новата редакция на Конституцията. За първи път организирам съвещания по едно и също време с всички парламентарно показани партии. Правя го, тъй като последвам прецизно новите текстове в Конституцията и смятам, че политическата обстановка изисква политическа отговорност и оптималната действеност от всички нас. “
„ Досега съставянето на служебното държавно управление постоянно се е свързвало с президента. Вече не е по този начин. Отговорността към този момент е напълно в ръцете на претендента за длъжностен министър-председател. Гарантирам, че по никакъв метод не съм се месил в избора на Димитър Главчев “, сподели президентът.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР