Извадиха Никола Филчев от нафталина и го пуснаха при Георги

...
Извадиха Никола Филчев от нафталина и го пуснаха при Георги
Коментари Харесай

Пуерилизъм*. Гешевистите извадиха атомното оръжие - плод-зеленчука

Извадиха Никола Филчев от нафталина и го пуснаха при Георги Любенов по Българска национална телевизия. При Любенов, тъй като задава единствено комфортни въпроси. Получи се Ниагарски водопад от мръсотия върху съдиите и всички, които не тичат с ибрика след Цацаров и Гешев. На соросоидите, Калпакчиев, Костов, пазарната стопанска система, частната благосъстоятелност и демокрацията – Филчев мамицата им разката… Слогана на акцията: Слушате Филчев – получавате Гешев.
Никой не може да разбие цитадела извън по този начин, както от вътрешната страна. Повече Филчев и мишлета, повече прикриване на тези гласчета по телефона в БНР, умилени от Гешев учени – и 6-те % доверие в прокуратурата ще ви се сторят доста.

***

Филчевизми... Извинявайте, че в неделя, но те благосклонност нямат…

Филчев по адрес на Брус Джаксън, ръководител на Американския комитет по разширение на НАТО, лобирал интензивно за присъединението на България към блока: “Този Джак Бруксън е някакъв интернационален хитрец, който се взема насериозно.”

И това пренебрежение, тъй като Брус Джаксън изрича обществено мнението си за основния прокурор тогава Филчев и обкръжението му: „ Работят повече в интерес на нарушителите, в сравнение с в интерес на страната “.

***

На въпрос на публицисти за връзките му с Алексей Петров дава отговор: “Дай да завършваме, споделих ви, не е ваша работа, дай да завършваме.”

***

„ Дневник “, 20:11, 21 юни

Софийският боен съд анулира постановлението си, с което преди седмица разгласи някогашния основен прокурор Никола Филчев за общодържавно търсене. Филчев, който по информация на външното министерство отпътува предходната сряда като дипломат в Казахстан, беше разгласен за търсене, откакто за четвърти път не се яви в правосъдната зала да свидетелства по делото за откритите през 2000 година в дома му подслушвателни устройства. Филчев отлетя от България ден преди съвещанието на съда.

***

Според запис, възложен на уеб страницата " Всеки ден ", на въпрос на репортера на Българска телеграфна агенция знае ли за назначената инспекция на работата му, Филчев споделя: " Каква инспекция? Проверка к..а.... ми Янчо! " По-късно Филчев се разкрещял: " Повече, лайно мръсно, не ми звъни, щото ще ти.......... майчина ", и затворил телефона. При идващ опит на публицисти да се свържат с него, посланикът вдигнал телефона с " тук е плод-зеленчук ".

***

Борис Велчев в отворено писмо във връзка нападки на Филчев против него, 18.01.2019 година: „ Филчев постоянно е бил захласнат от боязън. Особен, психопатичен боязън, непрекъснат смут от вероятното отмъщение за всички осъществени в предишното мерзости. Постоянната битка с вътрешните бесове несъмнено извънредно износва душeвността. Както и броенето на дългите дни до приключването на отминалост, която продължава да бъде надалеч.

Страхът му от тези, които са власт, води до унизително раболепство, видно и от последните му изявленията. Омразата му към тези, от които се е страхувал, само че от които към този момент не го е боязън, е патологична. Вероятно психиатрите си имат дума за сходни положения “.

***

Ген. Атанас Атанасов: Имаше връзка сред предходния президент Георги Първанов и някогашния основен прокурор Никола Филчев и тя протичаше през Алексей Петров.

***

Продължавайте в същия дух. Пускайте Филчев и други като него да ви популяризират. Когато глупак каже на умния – простак, това не значи, че идиотът е интелигентен.

***

Глупакът е като тъпан – подвига доста звук, само че е празен. Бийте барабана, гешевци, огромна гюрултия се получава.

Филчев цитира Бареков на 29.09.19 по Българска национална телевизия. Сериозен проблем със санитарите...

Време е някои от обект на медийно внимание да станат обект на медицината.

Фрог нюз

*Пуерилизъм – вдетиняване, възрастни се държат като 5-годишни деца.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР