Изумен съм от реакциите в България за Шенген - да

...
Изумен съм от реакциите в България за Шенген - да
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Как да ни обърнат внимание - Донев няма нито една среща в Нидерландия и Австрия!

" Изумен съм от реакциите в България за " Шенген " - да не сме купували нидерландски артикули и да спъваме оферти на Нидерландия и Австрия в Европейски Съюз. Гълъб Донев не е направил нито една публична среща на високо равнище с представители на Нидерландия и Австрия. Как желаеме да ни извърнат внимание? Ние се нуждаем от проект. " Шенген " не е неразбираема цел, а по-бързо придвижване на артикули и повече бизнес ". Това съобщи пред БТВ депутатът от Демократична България Мартин Димитров.

" Законопроектът ни за " необикновен търговски шеф " в бранш нефтопродукти е нужен, тъй като по настоящия ред нищо не можем да създадем, в случай че някой се откаже да работи с съветски горива. Т.е., желаеме да избегнем блокаж на страната. За намаление на цените на горивата е свършено единствено едно нещо - свободните потенциали да бъдат обявявани в уеб страницата на организация " Митници ". Всичко останало са празни приказки ", сподели още Димитров.

" Много ме тормозят спомагателните разноски, които приема Народното събрание всеки ден, а не споделя от къде ще дойдат парите. Помощите би трябвало да са таргетирани и да не са ориентирани към всички. Много мои сътрудници са популистки настроени и напъните на Демократична България не са задоволителни. Не би трябвало да раздаваме на калпак, с цел да може бюджетът да остане с невисок недостиг ", добави националният представител.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР