Изтриха всички клипове от канала на подкаста на Тото от

...
Изтриха всички клипове от канала на подкаста на Тото от
Коментари Харесай

Изтриха всички видеа в канала При ТоТо след скандален разказ на Тити Папазов за остригване на момиче

Изтриха всички клипове от канала на подкаста на Тото от " СкандаУ ".

Причината за това са отчети поради изявление на Тити Папазов, който неотдавна му бе посетител в подкаста. 

Преди дни клип с президента на баскетболния клуб на " Левски " Тити Папазов стана известен, който описа покъртителна история. В подкаста " При ТоТо " Тити разкри, че е имал интимна връзка с 16-годишно момиче, което му е изневерило с негов доста непосредствен другар.

За да я " накаже ", Папазов опитал да остриже косата на момичето. Тъй като тя се дърпала, Тити направил дупки в косата ѝ.

Потребители останаха сюрпризирани, че по този начин свободно се приказва за принуждение над дами и в цялата зала, където се организира записа, се чува смях.

Клипът с Тити съответства с трагичния случай за принудител от Стара Загора, който наряза с макетно ножче и подстрига косата 18-годишно момиче. 400-те шева, направени след зверството, бяха избрани от експертизата и съда като " лека телесна щета ".

По този мотив през вчерашния ден (31 юли) в страната имаше митинги в разнообразни градове под надпис " Нито една повече ". 



Междувременно Кристин Йотова, брачната половинка на Йонислав Йотов - Тото, го отбрани в мрежите. 

След нападките към него поради гостуването на Тити Папазов, тя разгласява дълъг пост в пояснителен режим. 

" Как е допустимо да извъртите по този начин нещата, че отново Тото да ви е отговорен? ", стартира поста си тя, като прибавя, че: " Как е допустимо да кажете, че Тото подкрепял насилието! Не ви ли е позор? Не виждате ли този човек по какъв начин приказва за жена си на всички места! Не виждате ли с какво трогване, обич и отдаденост към нея и фамилията си. Та аз пребивавам с него от 5 години и с ръка на сърцето ви споделям, че това е един от най-хубавите хора, които познавам ", написа Криси.

" Та Тото не стопира да изяснява на сина си, че жена не се удря, не се наскърбява и освен на него, на всички винагииии! Сериозни ли сте? Човекът даже не е разказал лична история? Бил се засмял на някаква история на някакъв различен човек. Извинете, вие не сте се смяли в никакъв случай на някакви нелепи истории и вицове ли? ", продължава прочувствено тя.
 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР