Източник: Nature’s Way Неприятната миризма на тялото – от нея

...
Източник: Nature’s Way Неприятната миризма на тялото – от нея
Коментари Харесай

Хлорофилът премахва лошия дъх и нежеланите телесни миризми!

Източник: Nature’s Way

Неприятната миризма на тялото – от нея не се умира, само че сигурно си коства да влагаме старания, с цел да я отстраняваме. В противоположен случай рискуваме да прекараме живота си в изолираност и стеснение от самите себе си, което би било безпределно неуместно!

На какво се дължат аргументите за отблъскващата миризма?

На бактерии. И по-конкретно - на взаимоотношението им с потта, която сама по себе си няма аромат. Потта стартира да мирише, когато бактериите по повърхността на кожата стартират да я разграждат. Страничният артикул, получен в следствие от това взаимоотношение, са киселинни съединения, които издават онази извънредно неприятна „ потна” миризма.

На храна. Онова, което слагаме в устата си също въздейства на телесната миризма. Веществата в някои храни, в това число сулфиди и други органични съединения, имат изострен аромат, който се усеща при отделянето им посредством потта. Едни от най-масово употребяваните артикули, които карат тялото да излъчва неприятна миризма включват алено месо, морски блага, яйчен жълтък, чесън, лук, кисело мляко, фасул, аспержи, зеле и подправки като горчица и кориандър.

На медикаменти. Изпотяването е присъща странична реакция на доста медикаменти. Антипсихотиците, както и антидепресантите, са единствено част от тези лекарства, както и ацетилсалициловата киселина, някои неопиоидни аналгетици и други

На хормонални промени. Горещите талази по време на менопаузата провокират прекалено изпотяване, при което бактериите се засилват, провокирайки отделянето на неприятни миризми. „ Мъжката менопауза” или така наречен хипогонадизъм (необичайно ниски равнища на тестостерон), също могат да предизвикат сходни нежелани

реакции.

Перфектната хигиена и антиперспирантите не вземат решение казуса. Редовното взимане на душ и използването на антиперспиранти не е задоволително ефикасна мярка, тъй като миризмата идва и от вътрешната страна. При дисбаланс на хормоните, неприятно хранене, стомашно-чревни нарушавания и други, даже хигиената и продуктите за местна приложимост не оказват помощ задоволително. Да не приказваме, че натрупването на отрови в стомашно-чревния тракт постоянно провокира и неприятен мирис – проблем, който мъчно се повлиява даже при миене на зъбите повече от два пъти на ден.

Свързани публикации.. Можем ли да развием устойчивост към дезодоранта? 0 Кой е безвредният антиперспирант в дезодорантите? 0 Как да се оправим с неприятната миризма при потене? 7

Как тогава да се избавим от неприятните телесни миризми? С помощта на натуралните артикули, съдържащи течен хлорофил като хлорофилин комплекс! Хлорофилинът е водоразтворимо производно на хлорофил. Най-ефективен е, когато се приема през устата – в тялото той се свързва със съединенията, които предизвикат острата миризма, обезврежда ги и изцяло ги отстранява.

Какво е хлорофил? Най- публикуваният пигмент в природата, веществото, придаващо зеления цвят на растенията. Пигментът на живота, без който фотосинтезата и сегашният свят биха били невъзможни!

През 50-те години на предишния век хлорофилин комплексът се е ползвал след колостомия и илеостомия, за надзор върху фекалната миризма. След това се трансформира в обект на огромни проучвания, най-значимите от които са дело на доктор Франклин Хауърд Уескът. Той потвърждава, че хлорофилинът е ефикасно средство за елиминиране на всяка неприятна миризма, предавана от тялото.

Днес хлорофилът под формата на хлорофилин комплекс се употребява като средство за надзор върху миризмата, предавана от разнообразни елементи на тялото: устната празнина, подмишниците, интимната област, стъпалата и други

Защо хлорофилин комплекс, а не хлорофил?

Иде тирада за едно и също нещо, с значимото конкретизиране, че за разлика от елементарния хлорофил, хлорофилин комплексът се резорбира доста по-добре от стомашно-чревния тракт.

Сбогом на отблъскващите миризми, свежо и чисто благоухание през целия ден с хлорофилин комплекса на Nature’s Way!

Стане ли дума за билки, няма по какъв начин да не споменем Nature’s Way – американският топ бранд за произвеждане растителни екстракти! Уникалната растителна формула на Nature’s Way – Хлорофреш – хлорофилови капки без алкохол , съдържа патентован хлорофилинов концентрат под формата на смес за вътрешно приложение. Хлорофреш – хлорофилови капки без алкохол е източник на чудесно усвоим съсредоточен меден комплекс на хлорофилина, извлечен от листата на бяла черница, който се всмуква чудесно от стомашно-чревния тракт.

Хлорофреш е първокачествен естествен артикул с дезодориращо вътрешната среда на организма деяние:

Елиминира неприятния аромат в най-горещите точки като подмишници и интимна зона; Намалява миризмата на стъпалата при носене на несъответствуващи обувки и изпотяване; Освежава дъха, в това число при възпалителни процеси в устната кухина; Дезодорира стомашно-чревния тракт и доста редуцира фекалната миризма; Допринася за поддържане на пресен и чист мирис на тялото през целия ден.

Можете да употребявате Хлорофреш и като вода за уста, и да си гарантирате ледено-свеж мирис в прдължение на часове!

Хлорофреш се предлага в икономична разфасовка, която стига за цели 83 дни! Прием: 25 капки към цялостна чаша /240 ml/ вода или сок. Оригинален артикул на Nature’s Way, USA! Изключителен представител за България: Ревита ЕООД. Търси в аптеките или на revita.bg! Задай въпроси на вносителя тук: 02 / 953-05-83, 032 / 64 16 16

Бъди пресен с Хлорофреш!
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР