Питейната вода изчиства токсините от тялото и поддържа кожата здрава

...
Питейната вода изчиства токсините от тялото и поддържа кожата здрава
Коментари Харесай

Лед за съвършено чиста и гладка кожа


Питейната вода почиства токсините от тялото и поддържа кожата здрава и красива. Независимо дали тя е мазна или суха и има съществуване на акне, пиенето на вода се отразява удобно. Когато водата замръзне, може да се ползва външно за чиста и стегната кожа.

Леденото кубче е превъзходен вид за стесняване на порите, защото предотвратява бактериите по кожата. Освен че затваря порите, то стопира изпотяването на кожата. Ледът отстранява непотребния себум, като оставя кожата по-стегната и по-гладка. Трябва да се внимава, защото директното използване върху кожата, може да повреди капилярите. Хубаво е ледът да се завие в чиста забрадка, като се нанася върху лицето за няколко секунди. Процедурата се прави откакто е направено авансово разчистване на кожата.

Ледените кубчета намират приложение и като средство за унищожаване на акне. Прилагането им върху засегнатите сектори, има успокоителен резултат. Може да се постановат и при зачервени и възпалени пъпки , както и за понижаване на болката от тях.

Свързани публикации.. Как да преборим сухата кожа естествено? 0 8 трика за здрава и красива кожа на лицето 0 За какви здравословни проблеми алармира акнето? 0

Ако региона към очите е подпухнала, ледът ще свърши идеална работа. При налагането му върху кожата, се понижава възпалението и се облекчава болката. Той понижава торбичките, както и температурата в зоната под очите. Кубчето лед

наложително би трябвало да бъде обгърнато в забрадка и да се сложи върху кожата единствено за няколко секунди. Ледът може да се употребява и при отичане в следствие от кола маска.

Когато се ползват върху кожата, ледените кубчета усъвършенстват кръвообращението . Предотвратяват

фините линии по лицето и

прибързано стареене на кожата. Те спомагат освен за понижаване на съществуващите бръчки, само че и не разрешават образуването на нови.

Всяка вечер може да нанасяте лед върху лицето и региона на шията

за 2-3 минути, като в допълнение вършиме масаж. С използването на този способ за няколко дни, се предотвратяват бръчките, торбичките, тъмните кръгове под очите и всички други недостатъци по лицето. В резултат кожата наподобява гладка, свежа и чиста.
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР