Източник: Дългоочакваните летни ваканции, както и дългите пътувания свързани с тях

...
Източник: Дългоочакваните летни ваканции, както и
дългите пътувания свързани с тях
Коментари Харесай

CITROËN ПРЕДСТАВЯ ПЪРВИТЕ ОЧИЛА, КОИТО ВРЪЩАТ ВКУСА НА ПЪТУВАНЕТО: SEETROËN!

Източник:

Дългоочакваните летни ваканции, както и дългите пътувания свързани с тях сa вече тук. С необятната приложимост на смарт телефони и таблети, от ден на ден деца и възрастни прекарват времето в което пътуват в четене. Много хора обаче страдат от морска болест. Над 30 милиона души в Европа се оплакват от хронично прилошаване по време на пътешестване.

В отговор на този проблем, Citroën, марка отдадена на комфорта, показва SEETROËN, първите очила, които се оправят с морската болест. Принципът на който функционират очилата SEETROËN е елементарен. Те съдържат цветна течност, посредством на която се пресъздава линията на хоризонта и се позволява спорът между сетивата. 




Марка, която постоянно е работила за подобряване на цялостния комфорт за всички пасажери на борда на автомобилите, Citroën през днешния ден представя първите очила, които вземат решение казуса с морската болест - SEETROËN. Те няма да Ви помогнат да преодолеете трафика, само че ще Ви предложат решение за един доста широко разпространен проблем, който е хроничен за над 30 милиона европейци. Един от всеки трима души най-малко един път в живота си е имал симптоми на морска болест.

Взимайки опит от решение, което е разработено за моряци, Citroën дава възможност и на необятната аудитория да се пребори с дискомфорта, който може да се появи както на лодка, по този начин и в автомобил, автобус или аероплан. Решението се казва SEETROËN.
• Очилата SEETROËN употребяват технологията Boarding RingTM, създадена от едноименния стартъп, чиято база се намира във Вар, южна Франция. Парамедицинската разработка е патентована и тествана, и дава резултат в 95% от случаите.
• Четири кръга, два ситуирани пред очите и два настрана, са цялостни с движеща се течност, с помощта на която се пресъздава линията на хоризонта и се решава спорът сред сетивата, който е причина за казуса.
• За дизайна на очилата, марката се доверява на 5.5, дизайн студио, основано в Париж, което доста сполучливо съумява да предаде свежият, елементарен и ергономичен стил, присъщ за Ситроен. Резултатът е чифт очила, които изглеждат високотехнологични и са направени от мек и прелестен на досег материал.
Как тъкмо работят?
• Сложете очилата незабавно след като почувствате първите признаци.
• След към 10 – 12 минути очилата позволяват на съзнанието да ресинхронизира с придвижването, възприето от вътрешното ухо, до момента в който очите са насочени към имобилен обект като смартфон или книга.
• Свалете очилата и се насладете на остатъка от своето пътешестване.

Подходящи са за приложимост от възрастни и деца над 10 години (когато вътрешното ухо е изцяло развито).
Очилата могат да се споделят и могат да се носят върху диоптрични очила.

Очилата SEETROËN са в продажба от през днешния ден на цена от €99 в онлайн магазина на Ситроен (lifestyle.citroen.com).
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР