Изтеглят превозните средства заради опасни повреди Малките електрически автомобили E.Go

...
Изтеглят превозните средства заради опасни повреди Малките електрически автомобили E.Go
Коментари Харесай

Проблем с електрическите автомобили, които Петков докара у нас

Изтеглят транспортните средства поради рискови повреди
Малките електрически коли E.Go имат голям проблем и би трябвало да изтеглят създадените си транспортни средства от юни 2019 до юни 2020 година. Причината са редица повреди в колите, написа немското издание

Припомняме, че до момента в който беше длъжностен министър на стопанската система Кирил Петков подписа капиталов план с E.Go и разгласи, че у нас се слага едно ново начало на вложенията.

Оказва се, че компанията ще си има по-големи проблеми от това да строи цех у нас. Според немското издание кабелите на ръчната спирачка би трябвало да бъдат сменени, фиксация на предния похлупак, както и въздушните възглавници на пазажерското място би трябвало да бъдат заменени.

Засегнатите транспортни средства явно крият риск. Освен това предният похлупак може да се смъкна по време на шофиране и въздушната възглавница на пасажера може да се повреди при рискови температури. По думите на говорителката досега няма произшествия.

От изданието припомят, че след банкрута през 2020 година E.Go са рестартирали с нов капитал след повече от година спиране на производството. Мажоритарен акционер в този момент е Nd Industrial Investments B.V., част от интернационалната компания за частен капитал Nd Group B.V.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР