Изтеглените 50 милиона за строежа на АМ „Хемус“ са в

...
Изтеглените 50 милиона за строежа на АМ „Хемус“ са в
Коментари Харесай

Николай Хаджигенов: Изтеглените 50 млн. за „Хемус“ са в касата на Бойко Борисов

Изтеглените 50 милиона за градежа на Автомагистрала „ Хемус “ са в касата на Борисов. Той нали сподели, че касата му е цялостна, а чекмеджето не може да събере толкоз пари. Значи са в касата. Може да бъркам, само че вероятността не е огромна. Правя просто съмнение. Това разяснява пред Нова телевизия във връзка аферата „ Хемус “ някогашният народен представител адв. Николай Хаджигенов.
„ ГЕРБ в никакъв случай не изхарчиха за нещо свястно парите от дотацията си. Трупаха едни 15 милиона по сметките. От какво се финансира тази партия? Те харчеха милиони по акциите. Такъв вид партии постоянно са се финансирали по замърсен метод “, разясни той.
„ Прокуратурата каквото и следствие да организира, то ще почине. За да има следствие, би трябвало да има прокуратура, която намира доказателства, а не такава, която убива следствието и се пробва да прикрие всичко “, счита адв. Хаджигенов.
„ Както видяхте, с помощта на медиите има арестуван за изтеглянето на парите. С неспокойствие очаквам Борисов да ме съди, с неспокойствие очаквам ГЕРБ да стартира да съди Бойко Рашков. Това е съвършен метод да скипнат прокуратурата “, съобщи той.
„ ГЕРБ-ерската агитация е умилителна всякога. Има доказателства, само че с цел да ги забележим, би трябвало да има прокуратура. А не такава, която се пробва да скрие всичко “, добави Хаджигенов и още веднъж попита: „ Финансовото разузнаване къде спи?”.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР